Un nou scandal zguduie lumea showbizului românesc! Actorul Sali Levent este acuzat de soția sa, Dalia, de agresiune fizică, după ce aceasta a ajuns de urgență la spital. Tânăra susține că a fost snopită în bătaie de partenerul său și a ales să rupă tăcerea pe rețelele de socializare, unde a lansat acuzații grave la adresa actorului.

Dalia a postat o fotografie cu ea din spital, având fața blurată, după ce a primit îngrijiri medicale. În mesajul ei, tânăra a dezvăluit că a fost agresată în mașină de soțul ei, dintr-un motiv aparent banal. Deși l-a implorat în lacrimi să se oprească, violența nu s-a oprit. După ce a ajuns la spital, Dalia a decis să facă public tot calvarul prin care a trecut și a transmis un mesaj dur actorului, declarând că se vor întâlni în instanță.

„Aceasta postare este adresată «criminalului» pentru care mi-am irosit un an din viață. Actorul vostru, diavolul realității mele. Ieri seară, în mașina ta, m-ai lovit cu brutalitate cu capul de cotiera mașinii, de repetate ori în timp ce îți plângeam să te oprești, nu m-ai lăsat să cobor din mașină. Explicându-te că faci asta pentru că nu mă uit în ochii tăi când vorbești cu mine. Am fost ridicată de urgență la spital, cu traume. EȘTI UN DIAVOL, UN NEMILOS. NICIO FEMEIE NU MERITĂ ASTA! NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ UN OM POATE SĂ FACĂ AȘA CEVA, CU SÂNGE RECE! NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ”, a scris Dalia, pe contul ei de Instagram.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Această dramă domestică vine la doar două luni după ce cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie surprinzătoare. După episodul violent, Dalia a șters toate fotografiile cu Sali Levent de pe contul ei de social media.

„Măsoară-ți puterea cu un bărbat! Nu există un motiv pentru care să bați o femeie până a ajunge la spital”, a mai scris tânăra, în mediul online.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Dalia povestește prin ce coșmar a trecut. Soția lui Levent Sali susține că nu ar mai lăsată să își continue studiile, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care ar fi fost bătută. De asemenea, ea precizează că înainte de nuntă a primit imagini compromițătoare cu Levent Sali și altă femeie.

Urmărește-ne pe Google News