UPDATE: Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta s-au cununat! Vezi aici primele imagini de la ceremonia din Craiova.


Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda sunt așteptați în fața ofițerului de stare civilă duminică, la ora 16, urmând ca mai apoi să sărbătorească alături de familie și doar câțiva apropiați la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky).

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri și nu dispune de bucătărie proprie, așa că proprietarul acestuia, Sebastian Prioteasa, fiul șefului Consiliului Județean Dolj, va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova. Prețurile la Krypton Sky Club nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcție de soi și de producător.

Au fixat și data cununiei religioase

De asemenea, pe 30 martie 2019, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.

Localul aparține nașilor Larisa și Ovidiu Flori și este renumit pentru meniurile sofisticate servite celor care iau parte la petrecerilor organizate aici.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie, ea divorțând de Ovidiu Wlassopol și el de Adina Turcu. Fiecare are câte un băiat din prima căsătorie.

Urmărește-ne pe Google News