Frumoasa poveste de dragoste dintre omul de afaceri Viorel Cataramă şi fostul fotomodel Adela Surugiu a devenit istorie. Apropiaţi ai cuplului au confirmat ceea ce părea la început doar un zvon: “S-au despărţit toamna trecută. Nu au dorit să facă vâlvă şi s-au separat în mod civilizat. Acum fiecare îşi vede de drumul lui”.

Viorel Cataramă şi Adela Surugiu au împreună un băiat de nouă ani, politicianul având încă două fete dintr-o căsătorie anterioară. În cei 15 ani cât au fost împreună, cei doi au avut nenumărate momente în care şi-au arătat iubirea ce-i lega. La naşterea fiului lor, Ştefan, politicianul a ţinut să fie lângă iubita sa şi să filmeze primele momente din viaţa bebeluşului. În urmă cu cinci ani, Viorel i-a oferit Adelei cadou un avion de 8 milioane de euro, pe care l-a botezat cu numele ei. Încercările de a obţine o declaraţie oficială de la cei doi s-au dovedit fără succes.

Subalternii lui Cataramă de la “Elvila”, firma unde este acţionar majoritar, ne-au spus că afaceristul nu e, momentan, “disponibil”. Nici de la cabinetul notarial deţinut de Adela Surugiu nu s-au putu obţine mai multe informaţii, angajatele acesteia fiind extrem de rezervate.

Se bate pentru preşedinţia PNL

După o perioadă în care a stat departe de politică, Viorel Cataramă s-a implicat din nou în activitatea PNL, al cărui membru este. El şi-a anunţat candidatura la preşedinţia acestei formaţiuni politice, la Congresul extraordinar din 4 martie, fiind nemulţumit de modul în care este condus partidul de actualul lider, Crin Antonescu. Cataramă militează pentru o alianţă cu PD-L şi formarea unui guvern de dreapta.

 

Urmărește-ne pe Google News