Elena Băsescu, fata cea mică a lui Traian Băsescu şi europarlamentar la Bruxelles, a preferat să petreacă vacanţa de iarnă într-o staţiune celebră din Italia, Cortina DAmpezzo. EBA a păstrat tradiţia, după ce anul trecut s-a distrat într-o staţiune de lux din Elveţia, în St. Moritz, tot la schi. Pasionată de sporturile pe zăpadă, mezina prezidenţială şi-a dorit să se distreze departe de ochii curioşilor, alături de iubitul ei, Syda, alt copil de bani gata.

O vacanţă de două persoane la un hotel de lux în staţiunea amintită costă cel puţin 3.000 de euro. Cei doi au schiat, s-au dat cu placa şi au colindat localurile din zonă, iar după câteva zile de relaxare au revenit în ţară, păstrând discreţia cu privire la vacanţa lor. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, s-au cunoscut în urmă cu doi ani şi anul trecut s-au logodit. Până în prezent, cei doi au petrecut împreună vacanţe în Paris, în Beirut, în St. Moritz sau pe Coasta de Azur.

EBA luptă împotriva biciuirii

Elena Băsescu este unul dintre euroaleşii care şi-au declarat sprijinul pentru iniţierea unui proiect de rezoluţie al Parlamentului European prin care se cere autorităţilor malaysiene să renunţe la practica biciuirii deţinuţilor. EBA s-a arătat îngrozită de faptul că în ţara asiatică, anual, peste 10.000 de oameni sunt torturaţi în acest mod, dacă săvârşesc anumite infracţiuni.

Nepoata lui Năstase şi familia Geoană au ales Poiana Braşov

Anda Barb, nepoata lui Adrian Năstase, şi Cătălina Dinu (sora Alexandrei Dinu) s-au cazat în Poiana Braşov şi s-au distrat în Bamboo, alături de mulţi copii de bani gata şi de vedete. Ele au petrecut în zonă alături de un grup restrâns.

Tot în Poiana Braşov au fost şi copiii lui Mircea Geoană, împreună cu părinţii lor şi cu mai mulţi oameni de afaceri. Politicianul este foarte strict în ceea ce priveşte sărbătorile şi ţine ca şi cei mici să fie împreună cu restul familiei în momentele importante.

Codin Maticiuc, concedii de 20.000 de euro

Cea mai spectaculoasă vacanţă de iarnă este, de departe, cea a lui Codin Maticiuc. Tânărul afacerist se distrează în Africa, unde a plecat la începutul acestei luni, împreună cu un grup de prieteni.

Codin s-a cazat la un hotel de lux din Cape Town, a făcut safari, s-a delectat cu bunătăţi tradiţionale africane şi urmează să revină curând în ţară, dar pentru a pleca într-o nouă vacanţă, la Miami şi Las Vegas, unde merge la fiecare început de an. Vacanţele din această perioadă ale lui Codin se încheie la sfârşitul lunii viitoare şi ajung la costuri de peste 20.000 de euro.

Dubai e destinaţia turistică a oamenilor cu mulţi bani

Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, a ales o locaţie exotică. Tânărul economist este fiul lui Viorel Hrebenciuc şi a plecat în Dubai împreună cu iubita lui, Irina Noapteş, fiica fostului director general al SNCFR.

Tinerii îndrăgostiţi s-au cazat la unul dintre hotelurile exclusiviste din zonă, s-au distrat la restaurantele de lux, au făcut plajă şi vor reveni în ţară în zilele următoare din vacanţa care a costat peste 20.000 de euro pentru două persoane.

Pe ei nu i-au ajutat averea părinţilor de Sărbători

La polul opus se situează câţiva copii de bani gata, pentru care anul a început cu probleme şi pe care averea nu i-au ajutat prea mult.

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au început anul în convalescenţă, după ce s-au intoxicat cu clor în piscina unui hotel de cinci stele din Poiana Braşov. Andrei Plăcintă, fiul de 20 de ani al senatoarei PDL Sorina Plăcintă, a petrecut Sărbătorile de iarnă în arest, după ce, la începutul lunii trecute, şi-a lovit prietena în plină stradă şi a trecut cu maşina peste un martor care încerca să-l liniştească.

Urmărește-ne pe Google News