DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Libertatea a vorbit cu primăria orașului olandez unde unui timișorean i-a fost refuzată cazarea din cauză că e român, dar și cu proprietarii casei. „M-au tratat ca pe un infractor”, acuză turistul

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Chircutz   •   04.04.2023, 18:12

Nu ei, acei olandezi sunt de vină, ci fix noi - românii! De ce? Fiindcă suntem neam prost, de-aia! Din născare! Discriminarea la care sunt supuși românii în afara granițelor țării își are rădăcinile fix în comportamentul nostru în acele țări după decembrie 1989! *** Păi, noi, și în NATO și în UE am intrat... românește, adică „pe ușa din dos”, de... milogeală, inaugurând astfel categoria țărilor membre de mâna a doua ale acestor structuri, iar acum ne plângem că trebuie să plătim cu vârf și îndesat „favorurile” care ni s-au făcut, fiindcă, în realitate noi nu îndeplinisem condițiile de aderare la cele două structuri (cume este că ici până astăzi noi nu le-am îndeplșinit!). Este fix reversul medaliei: 99% dintre români sunt convinși că nu noi suntem de vină pentru halul în care am ajuns, ci exclusiv străinii, în special americanii, evreii, NATO și UE, noi suntem frumoși, harnici și deștepți - ce zic eu? - cei mai frumoși, cei mai harnici și cei mai deștepți de pe fața pământului, ce să facem însă dacă restul lumii nu există decât pentru a ne face nouă rău, poporu' ăl mai tare din parcare, alfa și omega ale omenirii, din invidie desigur! *** Excepțiile doar confirmă regula!

Acest comentariu a fost moderat pentru: rasism, xenofobie, calomnie.

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE   •   04.04.2023, 10:45

Oamenii au luat 25000 de euro amenda din cauza conationalelor noastre. De ce sunt ei de vina, si nu *** ? De ce ne suparam pe oamenii astia si nu pe *** si pe parintii lor ? E ok sa fii ***, dar doamne fereste sa nu cumva sa faci un rassissmuss. Astea sunt valorile europene.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

fany   •   04.04.2023, 09:43

Europarlamentarii noștri din acest motiv stau la Bruxelles pe bani grei, să intervină ori de câte ori se încearcă vreo abatere de la tratatul UE privind libera circulație a persoanelor și discriminarea pe criterii etnice. Aceste reguli se aplică la toți, inclusiv la olandezi. Am înțeles că proprietara pensiunii avusese în trecut probleme cu niște prostituate românce... Așa, și? Uite cine s-a găsit să vorbească despre libertinaj și prostituție! Olanda! Cătă "pudoare" și "demnitate"....Să stea liniștiți prietenii noștri olandezi, că nu intenționăm să mutăm bursa de droguri și desfrâu la București.

enoonmai   •   04.04.2023, 07:33

Lasand deoparte discriminarea, este la randul nostru dreptul sa discriminam in functie de renumele unei proprietati. Daca proprietatea are 3 stele din 5 nu calc acolo, nici sa fie ultimul loc disponibil din regiune. Evaluarea acordata de clienti nu tine de pretul practicat, se gasesc proprietati evaluate foarte bine si la preturi rezonabile. Bineinteles ca si evaluarile clientilor trebuiesc citite, pentru a vedea daca sunt serioase, sau postate de clienti vesnic nemultumiti.

andrei.v.c   •   04.04.2023, 01:04

e ok discriminarea impotriva ***. daca era *** probabil jumatate din olanda isi prezenta scuze si primea cateva milioane despagubiri pana azi.

Acest comentariu a fost moderat pentru: xenofobie.

Mazavalt   •   03.04.2023, 23:27

De parca ar fi primul caz in lume asa de mare tam tam. I s-a explicat care este motivarea. Au primit amenzi drept urmare sulfa si in iaurt... ca parca Romanul nu ar face la fel. Sa nu aveti idee ca olandezi sunt altfel decat romani. Diferenta este de limba si mentalitate dar asta nu inseamna ca nu sunt si asemanari izbitoare. Stau printre ei de aproape 1 an si inca nu am avut probleme de genul asta. Dar niciodata sa nu zici niciodata..

Cristina1   •   03.04.2023, 22:40

Acestea fiind spuse, ma mir ca ne mai recunosc strainii diplomele si certificarile, probabil este o chestiune de timp pana trebuie sa dam examene de echivalare peste tot in lume. Tot politicienii au permis asta, chiar prin propriul exemplu! Asa ca Rares ar face bine sa se calmeze cu circul asta si sa schimbe ceva, la campanie e bun vad.

Cristina1   •   03.04.2023, 22:37

S-a inflamat iar Rares pt a mai obtine un capital de imagine, reiterand adevaruri stiute deja. Imaginea Romaniei se spala la nivel de politica, la talpa tarii sunt oameni care au facut aceasta imagine, din pacate. De ce comit infractiuni? Din lipsa de educatie si venituri decente la un job normal, beneficii pe care guvernul nu le ofera. Raul va fi mereu mai vizibil decat binele (oamenii educati precum cel din articol). Asa ca nu mai constatati, ci schimbati! Nu vor inceta sa ne discrimineze altii pt ca tipa Rares, ci atunci cand se vor imbunatati conditiile in tara (adica niciodata!.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close