Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,095 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 02.09.2016. Ei își vor putea ridica aceste dividende, până la data de 31.03.2017.

Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor (conturilor) transmise de acţionari, fie în numerar, la ghişeele bancare ale CEC BANK S.A. din întreaga ţară. Valoarea nominală a unei acțiuni este de 0,10 lei. La Bursa de Valori București, acțiunile Electroargeș (ELGS) se tranzacționează în ultimele zile cu 0,88 lei pe acțiune, cu un preț maxim în ultimele 52 de săptămâni de 1,04 lei/acțiune și un preț minim de 0,872 lei/acțiune.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News