Nemţii caută români specializaţi în inginerie aerospaţială

Mai multe firme din Germania caută pe piaţa românească personal cu experienţă în industria aerospaţială, acesta fiind un bun prilej ca absolvenţii de studii de specialitate să îşi găsească un loc de muncă bine plătit. Joburile se adresează persoanelor care au studiat inginerie mecanică sau aeronautică, şi au minimum cinci ani de experienţă în industria de profil. Se caută ingineri de proiectare aerostructuri, manageri seniori şi ingineri seniori cu experienţă în proiecte de analiză structurală Airbus. Posturile sunt disponibile prin reţeaua EURES şi sunt postate pe site-ul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă.

Vrei să munceşti afară? Iată ţările pe care trebuie să le ocoleşti!

Dacă eşti tânăr, ai terminat o facultate, ai diplomă de absolvire şi te gândeşti că ţi-ar fi mai uşor să găseşti un loc de muncă în străinătate, ai grijă încotro pleci! Potrivit unei analize wall-street.ro, Spania, Grecia şi Slovacia sunt doar trei din ţările în care piaţa muncii e un pariu riscant. Statisticile Eurostat arată că Spania ocupă prima poziţie între ţările din Uniunea Europeană în funcţie de şomajul înregistrat în rândul persoanelor sub 25 de ani. Aici, 46% din tineri nu au slujbă! Şi la greci situaţia e la fel de “tristă”. Dacă până de curând românii luau cu asalt staţiunile elene pentru joburile sezoniere din turism, lucrurile s-au complicat şi aici din cauza crizei care a făcut ravagii.
Dacă eşti în căutarea unei slujbe, accesează adresa de internet lmv.anofm.ro, unde poţi vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ

Urmărește-ne pe Google News