DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Liceul unde toți cei 23 de candidați la Bac au picat examenul. Numărul unităților de învățământ cu promovabilitate zero

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Emilee   •   11.07.2024, 09:02

Schimbati profesori sau sistemul de invatamint .

Petrino   •   10.07.2024, 19:22

Aceste licee sunt potrivite ca pepiniere pentru viitorii politicieni ai Romaniei! Absolvenții acestor licee se vor înscrie ușor în partidele politice deoarece nu se dă examen !Pot participa gratuit și cu mare ușurință la școlile de vara organizate de partide pentru viitorii lor politicieni fruntași iar la finalizare nu se susțin examene. Acești viitori politicieni nu vor pleca să studieze la universități de renume din alte țări ci vor învăța la locul de muncă, vor dobândi cunoștințe și abilități/deprinderi locale furând meseria de la actualii politicieni .

monteverdi   •   10.07.2024, 13:30

Dacă toți politicienii sau magistrații ar fi plătiți după rezultate, ar rezulta o economie serioasă la buget. Elevii de la aceste pseudonime sunt admiși cu medii dintre cele mai modeste. Unul dintre ei "intrase" cu media 1,70. Ceilalți cu medii sub 5. Unii dintre ei nu pot mai mult, restul vin la școală să se joace pe telefon-e singura lor activitate școlară. Aceste unități de învățământ sunt niște școli profesionale 100%.

IulianH6   •   10.07.2024, 11:17

50 de Licee unde niciun elev NU A Promovat ! Jalnic...și mai țineti pe posturi „profesorii” ăștia ? mai mentineti sistemul ăsta educational ipocrit ? Vai de ea societate - țară...nci nu e de mirare că anual zeci de mii de tineri părăsesc țara împreună cu familia.

golgol   •   10.07.2024, 11:04

Profesorii aia din liceul ăla mai sunt plătiți după aceste rezultate ? Cred că un profesor pe lângă faptul că treb să învețe elevii ,trebuie sa fie și un bun psiholog sa le îndrume elevilor voința de a învăța să de a avea rezultate ! Elevii trebuie și ei să se dorească să ia bacul macar dar din cauza mediului creat de guvernanți după 90 ,elevii nu se mai doresc școală ci Maj degrabă bani câștigați ușor *** jocuri de noroc,*** ,tiktokeri ,meserii periodice pt că așa au văzut la alții,țări de afara ,bogați din Romania ..Deci s a pierdut in România din 90 până azi firul firesc al dezvoltării unui om și dacă l am pierdut și țara asta își va pierde viitorul și asta pt că unii aleși de ai voștri s au îmbogățit și rad de voi iar voi cei care i ați ales plătiți taxe și impozite și lor nu le a pasat că au distrus tara ci doar că au terenuri,case și mașini iar în Constituție legea profitului ilicit a fost ștearsă tot de aleșii voștri ! Gândiți ,români și treziți va!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close