DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Lider al clanului Caran, învoit de instanță ca să petreacă în Grecia. Emil Răducan e trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat

« Înapoi la articol

Comentarii (26)

PAPAMARZZOLE   •   07.08.2024, 00:57

<<<<>>>> BAAAAA, NU VA E RUSINE?!!! SFIDATI O TARA INTREAGA SI BATJOCORITI MUINCA DE ANI DE ZILE A DILCOT-ULUI, FACUTA PE BANI PUBLICI, PRIN ACESTE DECIZII! Cum sa lasi sa plece sa se plimbe un infractor de dreptr comun, un recidivist criminal!!!! BAAAAA, astia nu aduceau tigari netimbrate din Moldova, astia AU OMORAT OAMENI si voi ii judecati in libertate si ii trimiteti la plimbare prin Europa, in timp ce altii nu sunt lasati nici la inmormantarea copiilor !!!! Cum sa spui ca el cunoaste consecintele faptelor sale cand are atatia ani de puscarie si atatea dosare si infractiuni, dincolo de ceea ce se stie despre el, dar nu e dovedit!!!!? Poate cunoaste consecintele, dar a lasat el impresia ca il intgereseaza?! Cum sa judeci in libertate pe unul acuzat de dare de mita si trafic de influenta?! BAAAA!

Alexabra   •   07.08.2024, 00:13

Chioara rau,madam justitia...halal caran baro

K476   •   06.08.2024, 23:47

Mie imi aminteste de cei care escrocau familii cu copii acum 6-8 ani. Inchiriau spatii in mall-uri, agatau familii, le promiteau contracte de vedete tv pt copii si le faceau poze, dupa care le luau 1000-1500 lei sa le faca un album foto, pe care unii l-au si primit, dar de obicei nu.

dante69   •   06.08.2024, 22:16

Romania e un exponat frumos, pe dinafara. Cu masini de lux, vacante in strainatate, trotinete, imbracaminte sic, mancare la fiecare colț de strada, doctori cu patalama, si un abțibild lipit pe frunte de tara occidentala, dar un putregai nevazut ii mananca maruntaiele pe dinăuntru.

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   06.08.2024, 22:14

Interesant. Întrebare generală, fără niciun apropo: dacă cineva bate un judecător, de exemplu, poate fi eligibil pentru o permisie ca să-și petreacă ziua de naștere în Grecia?

Domnul   •   06.08.2024, 21:52

BUNĂ! Zice judecator; dorinta de a petrece vacanta cu familia e argument pertinent. EU CRED CA MITA E CEL MAI PERTINENT ARGUMENT!

ciobanudorin_2006   •   06.08.2024, 20:51

Poate o fi plătit, cine știe care sunt regulile .Dacă iese banul ptr stat de ce nu.

Rafi22   •   06.08.2024, 20:49

Alooooo! Ministrul justitiei, inspectia judiciara mai esxistati? Noaptea mintii...

HOPAHPO   •   06.08.2024, 20:47

Eu cred ca sunt cumetrii, sau ca fac parte din aceasi banda organizata . Numai asa se poate explica decizia "judecatorului' Ma intreb cati infractori cu mai putine probleme penale au parte de acelasi trato ? Nimic nu se justifica aceasta hotarare , mai ales ca paraseste Romania .Putem spune ca justitia romana este la fel cu cea in tarile latine sau in Africa, unde cel mai tare are puterea si legea de parte lui .Cand ma gandesc la aceasta situatie mi se pare alucinanta . Nu cumva judecatorul o sa insoteasca familia acestui infractor periculos in Grecia ? Cata lipsa de profesionalitate din partea judecatorului .Lui ce ii pasa , primeste salariu de mii de euro , apoi pensie ca poate trai inca 50 de ani ca un boier si acesti netremnici o sa organizaze alt grup infractional sau poate o sa faca alte crime .Va dati seama ca acest criminal dispune de multi bani ca sa si poata permite sa mearga cu familia in strainatete .Unde si cat a muncit acest infractor de poate sa si permita atata lux ?

gigiladrea   •   06.08.2024, 20:46

incredibil nemaivorbind de controlul judiciar la faptele ingrozitoare insirate inca o dovada intre multe altele ca judecatorii protejeaza si favorizeaza infractorii cu orice ocazie sau poate e vorba doar de eterna spaga avand in vedere ca suntem in una din cele mai corupte tari din europa si din lume mai ales ca acum nici nu se mai aude nimic de lupta contra coruptiei de mai multi ani; au fost agatati cativa oameni politici arhicunoscuti ca mari spagari ca ala de la prahova si buzatu accidental ca a fost turnat dar in rest liniste si pace viata in roz ca e campanie

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close