Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc la kilometrul 106, pe breteaua care face legătura între A1 Bucureşti-Piteşti şi DN 65 B Piteşti-Slatina, la intrare în Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primele cercetări arată că Ion Neguş, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza carosabilului umed, într-o curbă la stânga, iar maşina a intrat pe cotnrasens şi s-a izbit de un camion, după care a luat foc.
Incendiul a fost stins cu extinctoarele de câţiva şoferi aflaţi în trafic, înainte de sosirea pompierilor militari.
Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş ajunşi la faţa locului au intervenit pentru a-l scoate pe şofer din maşina avariată.
„Şoferul n-a mai putut controla maşina într-o curbă la stânga, probabil din cauza carosabilului umed după ce în ultimele ore în zonă a plouat, iar maşina a intrat pe contrasens izbindu-se de un camion care circula regulamentar, accidentul având loc pe şoseaua care face legătura între Autostrada Bucureşti-Piteşti şi DN 65B Piteşti-Slatina. A rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş comisar-şef Dănuţ Dinu.
În urma accidentului, politicianul şi femeia cu care acesta se afla în maşină au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Bărbatul a suferit un traumatism cranian care nu-i pune viaţa în pericol, iar pasagera din dreapta este în stare de şoc, fără să aibă leziuni.
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă, blocat aproximativ 30 de minute, se desfăşoară cu dificultate pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.
Ion Neguş este vicepreşedintele Filialei Argeş a Partidului Ecologist Român, fost preşedinte al PRM Argeş şi fost consilier local.

Urmărește-ne pe Google News