DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Liderii Hezbollah sunt vânați de aviația israeliană în Beirut. Mai mulți comandanți importanți au fost deja uciși

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

User1032   •   26.09.2024, 21:59

Propagandă care ascunde faptul că Israelul nu și-a atins obiectivele in Gaza și nu își va atinge obiectivele in Liban. A omorât și omoară mii de oameni dar nu l-am prins pe sinawar si hamas încă controlează Gaza și recrutează in aceeași măsură in ciuda faptului că au spus de zeci de ori că gata controlează Gaza. Au lărgit conflictul cu Libanul pentru a distrage de la acest fapt pentru că atunci când războiul se termină se termina mandatul lui netanyahu și economia Israelului intra în recesiune. Propagandă asta nu poate schimba faptele și decăderea inevitabilă a Israelului însă cu cât e prelungit episodul asta de isterie ucigașă cu atât se va prăbuși mai dramatic

croco601   •   26.09.2024, 21:56

Un pretext ieftin să bombardeze capitala și civilii. Evident, povestea cu scuturile umane va apărea iarăși în primplan. Iar noi vom urmări conflictul din Liban, în timp ce nordul Gazei este pregătit de anexare.

paulrusen   •   26.09.2024, 20:55

Este mic copil Putin pe langa Bibi! Ies flacari din urmele lasate de bocanci in urma lui Bibi!

popav   •   26.09.2024, 19:18

Hezbollah e pe cont propriu, Iranul nu-l mai ajută nici măcar cu gura. Probabil că prezența celor două portavioane americane le-a luat graiul curajoșilor (până de curând) Gardieni ai Revoluției.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close