DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Liderul Hezbollah, replică ameninţătoare pentru Netanyahu: „Să se aştepte la surprize din partea noastră”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Romeoelide   •   26.05.2024, 21:44

Bataie intre Lei si Pisici Pare ca Israel distruge complet Gaza. Ce se asteptau pisicile sa se intample dupa 9 octombrie? Lovesti un Leu si miauni!? In lume sunt 236 de musulmani pentru fiecare evreu. Si doar 1 % din musulmani daca se aduna tot dau dublul Israelului. Infiferent cine avea dreptate inainte de 9 octombrie, nu incepi un razboi in care nu ai absolut nici o sansa de supravietuire macar. Nici o cauza nobila nu mai poate fi justificata cand iti iei o asa ciomageala.

HOPAHPO   •   26.05.2024, 12:39

Cine seamana culege, asa si cu Hezbollah.In loc sa si ajuste compatriotii care mor de foame,ei incita si mai mult.Care este scopul lor,acela de alarga mai mult razboiul si sa moara mai multa lume ?Nu este corect ca aceste persoane care traiesc in juzur sa impinga de la spate oameni care au fost crescuti in idea de a face sabotaje,de a pune bombe si omori . Inca de mici baietii sunt adoctrinati pentru a lupta . In schimb femeile sunt obligate a face cati mai multi copii si nu au nici un drept in fata legilor facute de barbati . Viata unei femei consta doar in a aduce pe lume copii care vor fi bataie de tun pentru gruparile Hamas si Hezbollah, care stiu ca majoritatea statelor lumii vor trimite ajutoare . Este o explotare a acestei populatii in beneficiul sefilor celor doua grupari criminale, cate din ajutoarele trimise ajung la populatia care muere de foame ?Majoritatea ajutoerelor sunt folosite de capii acelor grupari.Cred ca este vremea sa gandim si pe urma sa actionam .

floris   •   26.05.2024, 10:11

adevarul e ca astia se lauda si israelienii fac, chiar prea mult pt gustul meu !

K476   •   24.05.2024, 23:06

Doar gura e de el. I-al de pe mine ca il omor. In termeni de fotbal, hamas si hesbolah stau faultati pe jos, iar ca scor, abia au marcat cateva chestii trase de par, dar au primit goluri la foc automat.. zeci de mii, inclusiv galeria.

    croco601   •   25.05.2024, 11:32

    K476   •  24.05.2024, 23:06

    Doar gura e de el. I-al de pe mine ca il omor. In termeni de fotbal, hamas si hesbolah stau faultati pe jos, iar ca scor, abia au marcat cateva chestii trase de par, dar au primit goluri la foc automat.. zeci de mii, inclusiv galeria.

    Israelul susține însă că se află în pericol de moarte și că este amenințat din cele patru zări. Vezi să nu te-audă șeful de la Tel Aviv, să-ți retragă acreditarea!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close