Moartea tragică a fiului ei a devastat-o pe Lisa Marie, iar volumul subliniază impactul acestei pierderi asupra ei. Atât de profund a fost afectată de pierderea fiului ei, Benjamin Keough, încât Lisa Marie i-a păstrat trupul neînsuflețit în casă timp de două luni după deces. Cadavrul tânărului a fost păstrat într-o încăpere cu climatizare adecvată, menținând o temperatură foarte scăzută.

Ulterior, Lisa Marie a chemat și un specialist în tatuaje pentru a-i face un tatuaj identic cu unul pe care îl avea Benjamin Keough.

Tânărul de 27 de ani a decis să-și ia viața împușcându-se în piept în casa luxoasă a familiei din California, pe 12 iulie 2020.

Foto: Benjamin Keough, fiul Lisei Marie Presley.
Sursa: Profimedia

Inițial, Lisa Marie nu s-a putut decide unde să-l înmormânteze: în Hawaii sau la Graceland, din orașul Memphis. Tot acolo este îngropat și legenda rock and rollului, Elvis Presley. În cele din urmă, Lisa Marie a ales locul de veci al familiei, la Graceland.

Lisa Marie a murit în ianuarie 2023, la doar 54 de ani și a fost înmormântată tot la Graceland. Fiica ei, Riley Keough, a finalizat volumul după decesul mamei sale.

Foto: Mormântul Lisei Marie Presley (dreapta) și cel al fiului ei, din Memphis.
Sursa: Hepta

Urmărește-ne pe Google News