Relatarea livetext a războiului din Ucraina continuă aici: LIVETEXT Război în Ucraina, ziua 881.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Mărturisirile pușcăriașilor ucraineni care au ales să lupte: „Vreau să îmi apăr casa. Putin este un ticălos”

Anul trecut, Volodimir Prîsiajniuk s-a certat cu socrul său, Iurii. Ambii bărbați erau beți. „Am băut un litru de bere”, își aminteșe Prîsiajniuk. Cearta a escaladat, iar Volodimir i-a aplicat lui Iurii două lovituri la nivelului capului. Bătrânul a căzut mort. În instanță, Prîsiajniuk și-a recunoscut vinovăția și i-a spus judecătorului că a chemat o ambulanță. A primit opt ​​ani de închisoare pentru omor din culpă, relatează The Guardian.

Volodimir Prîsiajniuk se împăcase cu ideea de a sta o perioadă lungă după gratii. În iunie, însă, a ieșit din colonia penală 67 din orășelul Sokîreanî (Târgu Secureni), din regiunea Cernăuți, și s-a urcat într-un autobuz, împreună cu alți câțiva deținuți, pentru a fi dus într-o tabără militară din sud-estul Ucrainei. Prîsiajniuk este unul dintre cei 3.800 de deținuți eliberați în virtutea unui nou program de recrutare conceput pentru a acoperi golurile din rândurile forțelor armate ucrainene. După doi ani și jumătate de război total, conducerea de la Kiev depune eforturi să găsească recruți. O lege adoptată în mai le permite pușcăriașilor să se ofere ca voluntari pentru armată, după ce ideea fusese respinsă multă vreme.

Ultimul infractor român „refugiat” în Italia, după o condamnare simbolică. Juristul Irinel Caius Iliescu și-a terorizat iubita până când femeia s-a aruncat de la etajul 15
Recomandări
Ultimul infractor român „refugiat” în Italia, după o condamnare simbolică. Juristul Irinel Caius Iliescu și-a terorizat iubita până când femeia s-a aruncat de la etajul 15

Mai multe detalii: Mărturisirile pușcăriașilor ucraineni care au ales să lupte: „Vreau să îmi apăr casa. Putin este un ticălos”

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Letonia trimite încă 500 de drone în Ucraina

Letonia a pregătit un lot de peste 500 de drone pentru a fi trimise Ucrainei, a declarat ministrul leton al apărării Andris Spruds, informează The Kyiv Independent. La începutul acestei luni, Riga a anunțat că va trimite mai mult de 2.500 de drone de luptă de diferite tipuri în Ucraina în luna iulie, în valoare de 4 milioane de euro.

Letonia și Regatul Unit sunt liderii coaliției internaționale înființate pentru a aproviziona Ucraina cu drone, care au devenit o capacitate crucială pe câmpurile de luptă ucrainene. Republica Cehă s-a alăturat inițiativei la 11 iulie, aducând numărul total al membrilor coaliției la 16.

Spruds a anunțat în luna mai că guvernul leton va investi în acest an aproximativ 20 de milioane de euro în coaliția pentru drone și o sumă similară pentru dezvoltarea capacităților proprii ale Letoniei în materie de drone.

Ucraina lucrează, de asemenea, pentru a crește producția internă, cu scopul de a produce cel puțin 1 milion de drone în 2024. Kievul folosește drone cu rază lungă de acțiune pentru a lovi în profunzimea teritoriului rus, vizând infrastructura militară, cum ar fi aerodromurile și logistica, precum și rafinăriile și depozitele de petrol.

Alina Mungiu-Pippidi, analiză a candidaților la Cotroceni: „Ciolacu e mult prea provincial, Ciucă e incapabil să vorbească în public” | INTERVIU
Recomandări
Alina Mungiu-Pippidi, analiză a candidaților la Cotroceni: „Ciolacu e mult prea provincial, Ciucă e incapabil să vorbească în public” | INTERVIU
22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Reuniunile miniștrilor de externe din UE, mutate de la Budapesta la Bruxelles

Următoarele reuniuni informale ale miniştrilor de externe din UE vor avea loc la Bruxelles în loc de Budapesta, a anunţat luni, 22 iulie, şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell.Așadar, reuniunea informală a miniştrilor de externe din UE programată la sfârşitul lunii august se va desfăşura la Bruxelles în loc de Budapesta, transmit agențiile de presă DPA, EFE și Reuters, preluate de Agerpres.

„Trebuie să transmitem un semnal, chiar dacă este doar un semnal simbolic” împotriva acţiunilor premierului ungar Viktor Orban, a declarat Josep Borrell după o întâlnire avută de miniştrii de externe la Bruxelles. Borrell a precizat că majoritatea miniştrilor participanţi la această întâlnire au protestat la adresa Ungariei şi își doresc consecinţe „simbolice” după ce Orban a vizitat Moscova într-o pretinsă „misiune de pace” unilaterală. Premierul ungar a efectuat la începutul acestei luni o vizită la Kiev, unde s-a întâlnit cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Dar, trei zile mai târziu, Orban s-a deplasat Moscova pentru o întrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, care l-a prezentat pe premierul ungar drept un reprezentant al UE.

Revoluția inteligenței artificiale începe să dea rateuri. The Economist: Nu va oferi profiturile uriașe estimate
Recomandări
Revoluția inteligenței artificiale începe să dea rateuri. The Economist: Nu va oferi profiturile uriașe estimate

Mai multe detalii: Reuniunile miniștrilor de externe din UE, mutate de la Budapesta la Bruxelles. „Trebuie să transmitem un semnal” lui Orban, spune Borrell

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Consiliul UE prelungește sancțiunile împotriva Rusiei

Consiliul Uniunii Europene a prelungit luni pentru şase luni, până la 31 ianuarie 2025, măsurile restrictive contra Rusiei, având în vedere continuarea acţiunilor Moscovei de destabilizare a situaţiei în Ucraina, indică un comunicat postat pe website-ul consilium.europa.eu, conform Agerpres.

Aceste sancţiuni, introduse pentru prima dată în 2014, au fost extinse considerabil din februarie 2022 ca răspuns la agresiunea militară neprovocată, nejustificată şi ilegală a Rusiei împotriva Ucrainei.

În prezent, sancţiunile cuprind o gamă largă de măsuri sectoriale, inclusiv restricţii privind comerţul, sectorul financiar, tehnologia şi produsele cu dublă utilizare, industria, transporturile şi produsele de lux. Ele acoperă, de asemenea, o interdicţie privind importul sau transferul de ţiţei transportat pe mare şi de anumite produse petroliere din Rusia către UE, excluderea din SWIFT a mai multor bănci ruse şi suspendarea activităţilor şi a licenţelor de radiodifuziune în Uniunea Europeană ale mai multor canale de dezinformare sprijinite de Kremlin. În plus, măsurile specifice permit UE să combată ocolirea sancţiunilor.

Atât timp cât acţiunile ilegale ale Federaţiei Ruse continuă să încalce interdicţia privind folosirea forţei, ceea ce reprezintă o încălcare gravă a obligaţiilor prevăzute de dreptul internaţional, este oportun să se menţină în vigoare toate măsurile impuse de UE şi să se ia măsuri suplimentare, dacă este necesar.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Kremlinul reacționează pozitiv la declarațiile lui Zelenski privind negocierea păcii

Kremlinul a apreciat luni în mod pozitiv declaraţia lui Volodimir Zelenski despre posibilitatea unor negocieri între Ucraina şi Rusia pentru încheierea războiului, relatează agenţiile de presă EFE şi DPA, preluate de Agerpres.

„Aceasta, desigur, este mai bine decât declaraţiile Kievului de excludere a oricărui contact cu partea rusă şi cu şeful statului rus” Vladimir Putin, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la briefingul său de presă zilnic.

Totuşi, el a adăugat că vor trebui „aşteptate acţiuni concrete” pentru a putea judeca cât de serioase sunt intenţiile părţii ucrainene. Dar, „evident, a vorbi despre dialog, pe un ton sau altul, este mult mai bine decât a vorbi despre obiectivul de a lupta până la ultimul ucrainean”, a susținut purtătorul de cuvânt al lui Putin.

La sfârşitul anului 2022, Zelenski a propus o „formulă de pace”, fără a insista atunci asupra negocierilor cu Rusia, după ce a interzis orice negocieri cu Putin din cauza anexării ilegale a patru regiuni ucrainene.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Jurnalista Alsu Kurmașeva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia

Jurnalista Alsu Kurmaşeva, cu dublă cetăţenie – rusă şi americană -, a fost condamnată la şase ani şi jumătate de închisoare în Rusia pentru răspândirea de „informaţii false” despre armata rusă, informează agenția de presă Reuters, citată de Agerpres.

Sentinţa a fost pronunţată vineri, 19 iulie, în aceeaşi zi cu a jurnalistului american Evan Gershkovich, corespondent al ziarului Wall Street Journal, condamnat la 16 ani de închisoare pentru „spionaj” în Rusia.

Kurmaşeva este angajată a Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL – Europa Liberă/Radio Libertatea). Preşedintele-director general al acestei instituții de presă, Stephen Capus, a declarat pentru The Associated Press că această condamnare a avut loc după o „parodie de justiţie” şi „singurul final just este ca Alsu să fie eliberată imediat din închisoare de cei care au luat-o ostatică”.

Mai multe detalii aici: Jurnalista Alsu Kurmașeva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare pe motiv că ar fi răspândit „informații false” despre armata rusă

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Trupele rusești pun presiuni pe centrul logistic Pokrovsk

Comandantul-șef al armatei ucrainene, generalul Okeksandr Sîrskîi, a declarat luni că forțele rusești se dedau unor atacuri necruțătoare în tentativa lor de a avansa spre orașul Pokrovsk, un centru logistic din regiunea Donețk (est), în timp ce lupte intense au loc de-a lungul întregii linii de front, relatează Reuters.

La aproape 29 de luni de la lansarea invaziei ruse la scară largă, Ucraina și-a intensificat eforturile de mobilizare pentru a acoperi deficitul de soldați și s-a întărit cu obuze primite din Vest, dar trupele rusești caută în continuare să înainteze pe câmpul de luptă.

„Inamicul nu acordă atenție nivelului său destul de ridicat de pierderi și continuă să împingă spre Pokrovsk”, spune generalul Sîrskîi într-un raport privind situația de pe front.

Orașul Pokrovsk, care numără aproximativ 60.000 de locuitori, este situat la mai puțin de 25 de kilometri de teritoriul ocupat de ruși și la o intersecție de drumuri și o cale ferată, ceea ce îl face un punct logistic important atât pentru militari, cât și pentru civili.

Mai multe detalii aici: Trupele rusești pun presiuni pe centrul logistic Pokrovsk. „Inamicul nu acordă atenție pierderilor” sale imense, spune generalul Sîrskîi

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Ucraina a primit al treilea sistem Patriot donat de Germania

Ucraina a primit cel de-al treilea sistem de apărare antiaeriană Patriot donat de Germania, a anunţat duminică seara Volodimir Zelenski.

„Patriot-ul german a sosit”, a declarat președintele ucrainean în mesajul obişnuit către țară.

Germania a livrat astfel Ucrainei trei sisteme de apărare antiaeriană Patriot, notează agenția de presă DPA, preluată de Agerpres.

„Vom putea să facem mai multe pe cer. Desigur, mai sunt încă multe de făcut şi protecţia nu este în niciun caz garantată, dar este totuşi un câştig pentru Ucraina”, a subliniat Zelenski.

Șeful statului ucrainean a subliniat în mod repetat în ultimele săptămâni că țara sa are nevoie de mai multe sisteme de apărare antiaeriană, vorbind despre un număr de 6-25 sisteme Patriot.

Nu este clar câte sisteme au fost livrate până acum Ucrainei şi dacă toate acestea mai sunt operaţionale, menţionează DPA.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Șeful diplomației ucrainene, în vizită în China pentru prima dată de la începutul războiului

Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, se va afla de marţi până vineri la Beijing în prima sa vizită în capitala Chinei de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în ţara sa, la 24 februarie 2022, relatează Politico, potrivit news.ro.

Ministerul chinez de Externe a furnizat puţine detalii în afară de un anunţ al purtătorului de cuvânt Mao Ning, care a declarat că Dmitro Kuleba se va afla în China de marţi până vineri. Vizita lui Kuleba a fost făcută la invitaţia omologului său chinez, Wang Yi, scrie agenţia de presă de stat Xinhua.

Ucraina a confirmat, de asemenea, că întâlnirea va avea loc. Principala temă de discuţie va fi „căutarea de modalităţi pentru (a opri) agresiunea rusă şi rolul posibil al Chinei în obţinerea unei păci stabile şi juste”, se arată într-un comunicat al Ministerului ucrainean de Externe.

Deplasarea lui Kuleba are loc la câteva săptămâni după ce preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a criticat deschis Beijingul pentru că a ajutat Moscova să saboteze o conferinţă de pace desfăşurată în Elveţia luna trecută.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Rusia adună forțe în regiunea Harkov pentru noi atacuri, spune un oficial din armată

Rusia a desfășurat unități de asalt suplimentare în apropierea satului Hlyboke din regiunea Harkov pentru a se pregăti pentru operațiuni ofensive, a declarat Nazar Voloșhin, purtătorul de cuvânt al grupului de forțe Khortytsia, pentru Interfax Ucraina pe 21 iulie.

Satul Hlyboke este situat în nordul regiunii Harkov, la 7 kilometri de granița cu Rusia și la 39 de kilometri de orașul Harkov. Rusia și-a lansat ofensiva în regiunea Harkov pe 10 mai, dar atacul a încetat rapid. Aproximativ 20.000 de soldați ruși au fost uciși în timpul împingerii eșuate în regiunea de nord-est, potrivit președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

În prezent, Rusia adună noi trupe în apropierea satului Hlyboke, inclusiv grupuri de asalt ale Brigăzii Marine Separate 155 a Flotei Ruse din Pacificul și Diviziei 18 de puști motorizate a Corpului 11 de armată, potrivit lui Voloshyn.

Trupele ruse folosesc drone pentru exploatarea de la distanță a zonei, a adăugat purtătorul de cuvânt.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

16 localități din Herson, lovite de ruși în ultima zi

În regiunea Herson, nouă persoane au fost rănite în loviturile rusești din ultima zi, 21 iulie, a anunțat șeful Administrației Regionale de Stat Oleksandr Prokudin, pe Facebook, potrivit Ukrinform.

Potrivit acestuia, 16 localități au fost bombardate de ruși: Antonivka, Komyshany, Pervomaiske, Prydniprovske, Sadove, Kizomys, Stanislav, Shyroka Balka, Veletenske, Beryslav, Novoberyslav, Olhivka, Burhunka, Tiahynka, Mykhailivka și Herson.

Trupele ruse au lovit o infrastructură critică, o școală, o tipografie, un magazin, o cafenea și o stație de service, două blocuri și patru case. Au fost avariate și garaje și mașini private, iar nouă persoane au fost rănite, a spus Prokudin.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Rafinăria rusă Tuapse, avariată după atacul cu drone ucrainene

Rafinăria Tuapse din Rusia, deţinută de gigantul petrolier Rosneft (ROSN.MM), a fost avariată într-un atac cu drone ucrainene în cursul nopţii, au declarat luni oficiali din regiunea Krasnodar, potrivit Reuters.

Resturi de la o dronă doborâtă de ruşi au declanşat un incendiu la rafinărie, care a fost între timp controlat, a precizat administraţia regională pe aplicaţia de mesagerie Telegram. Nu au existat victime, a adăugat aceasta.

Deocamdată nu se ştie dacă rafinăria era operaţională şi nici amploarea pagubelor suferite.

22 iul. - Acum 4 saptamani
22-07-2024

Rusia anunță că a doborât 75 de drone lansate de forțele ucrainene

Ministerul rus al Apărării a anunțat că, în noaptea de duminică spre luni, sistemele de apărare aeriană au doborât 75 de drone ucrainene peste teritoriul Federației Ruse și în apele Mării Negre și Azov.

47 de drone au fost distruse peste Rostov, 17 peste apele Mării Negre și Azov, opt peste regiunea Krasnodar și alte drone peste regiunea Belgorod, Voronezh și Smolensk, a anunțat ministerul în aplicația de mesagerie Telegram.

21 iul. - Acum 4 saptamani
21-07-2024

Zelenski, despre planul de pace al lui Trump: Nimeni nu poate forța Ucraina să renunțe la teritoriu pentru pace

Președintele Volodimir Zelenski a declarat, într-un interviu pentru BBC, că nimeni nu poate forța Ucraina să cedeze teritorii pentru a obține pacea, notează The Kyiv Independent.

Zelenski a comentat afirmaţiile fostului președinte al SUA și candidat republican la președinție Donald Trump, care a afirmat că ar putea pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore.

„Dacă o singură persoană din lume, și această persoană este Donald Trump, poate opri războiul în 24 de ore, întrebarea este cu ce preț și cine va plăti?” a declarat Zelenski, într-un interviu acordat BBC.

O modalitate simplă de a obține o pace în 24 de ore ar fi să forțeze Ucraina să facă concesii teritoriale și să renunțe la sancțiunile împotriva Rusiei, dar „nimeni din lume” nu poate forța Ucraina să facă acest lucru, a spus Zelensky.

Zelensky a adăugat că războiul nu se referă la un președinte sau la zece persoane, ci la o întreagă națiune, și a remarcat că, după ce atât de mulți ucraineni au fost uciși de ruși, „nu putem uita și nu putem ierta”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (13)

Alex.59   •   22.07.2024, 13:00

Război în Ucraina ziua, 880... ☹️

cobra   •   22.07.2024, 08:30

Oare Ramona Ciobanu poate face deosebirea intre cea a ..tradus ea - "a doborât 75 de drone lansate de forțele ucrainene" și cea reala - "a doborât 75 DINTRE drone lansate de forțele ucrainene"??? Nu o vă instare....

luisharcsa   •   22.07.2024, 08:00

Zele draga, in momentul in care Trumpi iti taie fondurile, te rogi tu ptr negocieri de pace. Este usor sa stai cu, coada n sus can mor altii pe front, si platesc altii ptr tine

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   22.07.2024, 17:33

    luisharcsa   •  22.07.2024, 08:00

    Zele draga, in momentul in care Trumpi iti taie fondurile, te rogi tu ptr negocieri de pace. Este usor sa stai cu, coada n sus can mor altii pe front, si platesc altii ptr tine

    Știm, nu te interesează de Rusia, ca pe o grămadă de alți "cetăţeni preocupaţi". Simplă coincidenţă că repetaţi exact propaganda rusească şi puneţi interesele Rusiei deasupra celor ale României. Că de, să dăm Ţarului ce e al Ţarului, ar fi şi nesimţire să spunem că ne pasă mai mult de ţara noastră decât de Imperiu.

      XXX166   •   22.07.2024, 20:57

      Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •  22.07.2024, 17:33

      Știm, nu te interesează de Rusia, ca pe o grămadă de alți "cetăţeni preocupaţi". Simplă coincidenţă că repetaţi exact propaganda rusească şi puneţi interesele Rusiei deasupra celor ale României. Că de, să dăm Ţarului ce e al Ţarului, ar fi şi nesimţire să spunem că ne pasă mai mult de ţara noastră decât de Imperiu.

      Prietene tu bati cimpii peste tot. Stai ba frate calm ca nu te va ataca nimeni , iesi din bula asta prea o repeti intruna peste tot. Eu inteleg ca iti pute propaganda ruseasca dar credema ca propaganda asta americana si occidentala pute la fel de rau. Si faptul ca repeti intruna ca vei fi atacat e tot propaganda pe care tu incerci sa o raspindesti. Daca pacea chiar si cu cedari de teritorii care nu inseamna ca ucraina numai exista asa cum mai bati cimpii, pute ca fiind prorusa atunci dati inainte cu razboiul cum va invata propaganda americana dar nu uita ca oamenii chiar mor acolo si daca de rusi nu iti pasa macar de ucrainieni ar trebui. Chiar crezi ca ucrainieni ii pot învinge pe rusi fara mari sacrificii? Se merita sa moara generatii intregi doar pt ambitiile americanilor de a slabi rusia cu orice pret? In timp nu se stie niciodata cind va veni un moment prielnic pt a recupera teritoriu nici putin nu va trai 1000 de ani, asa a fost mereu in istorie peste tot in lume.

        Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   22.07.2024, 22:20

        XXX166   •  22.07.2024, 20:57

        Prietene tu bati cimpii peste tot. Stai ba frate calm ca nu te va ataca nimeni , iesi din bula asta prea o repeti intruna peste tot. Eu inteleg ca iti pute propaganda ruseasca dar credema ca propaganda asta americana si occidentala pute la fel de rau. Si faptul ca repeti intruna ca vei fi atacat e tot propaganda pe care tu incerci sa o raspindesti. Daca pacea chiar si cu cedari de teritorii care nu inseamna ca ucraina numai exista asa cum mai bati cimpii, pute ca fiind prorusa atunci dati inainte cu razboiul cum va invata propaganda americana dar nu uita ca oamenii chiar mor acolo si daca de rusi nu iti pasa macar de ucrainieni ar trebui. Chiar crezi ca ucrainieni ii pot învinge pe rusi fara mari sacrificii? Se merita sa moara generatii intregi doar pt ambitiile americanilor de a slabi rusia cu orice pret? In timp nu se stie niciodata cind va veni un moment prielnic pt a recupera teritoriu nici putin nu va trai 1000 de ani, asa a fost mereu in istorie peste tot in lume.

        Nimeni nu ne atacă, băi, frate, să stăm calmi. Normal că ACUM nu îndrăznesc să ne atace, dar oare ce s-ar întâmpla dacă n-am fi în NATO şi am avea graniţă cu Rusia? Ce zicea Andrei Klimov, vicepreședintele Consiliului Federației Ruse, zilele astea? Că Rusia este dispusă să ajute militar guvernul Georgiei să rămână la putere. Dacă n-am fi sub protecţia NATO, ce i-ar împiedica pe ruşi să procedeze la fel şi cu noi? Obedienţa noastră absolută, fireşte. Şi întreabă-i pe ucraineni pentru ce luptă. Pentru America? Pentru slăbire Rusiei? Nu, pentru că Rusia i-a atacat și încearcă să-i anexeze din nou. Du-te și întreabă-i dacă merită să moară pentru ţara lor. Că nu-i văd să dezerteze în masă, aşa cum propaganda voastră susţine de doi ani şi jumătate. Ce zici, au meritat sacrificiile noastre din 1877 pentru obținerea independenței? Sau cele din 1916-18 pentru Unire?

      luisharcsa   •   22.07.2024, 19:35

      Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •  22.07.2024, 17:33

      Știm, nu te interesează de Rusia, ca pe o grămadă de alți "cetăţeni preocupaţi". Simplă coincidenţă că repetaţi exact propaganda rusească şi puneţi interesele Rusiei deasupra celor ale României. Că de, să dăm Ţarului ce e al Ţarului, ar fi şi nesimţire să spunem că ne pasă mai mult de ţara noastră decât de Imperiu.

      Mda, n am stiut cine lipseste. Alt propagandist manipulator.

        Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   22.07.2024, 22:21

        luisharcsa   •  22.07.2024, 19:35

        Mda, n am stiut cine lipseste. Alt propagandist manipulator.

        Ce frumos era când numai comentariile voastre erau, așa-i? Ai fi zis că toți românii mor de dragul Rusiei, abia așteptăm să ieșim din NATO și să ne aruncăm la picioarele Liderului Suprem să ne salveze. E, uite că nu-i chiar așa.

    Catalin08   •   22.07.2024, 09:36

    luisharcsa   •  22.07.2024, 08:00

    Zele draga, in momentul in care Trumpi iti taie fondurile, te rogi tu ptr negocieri de pace. Este usor sa stai cu, coada n sus can mor altii pe front, si platesc altii ptr tine

    Ucrainienii mor pentru Zelenski sau pentru a-si apara tara de invadatorii rusi? Nu defapt rusii de rand mor pentru Putinache, el ascunzandu-se in buncare si furand miliarde din banii rusilor? Propagandist muscalau.

      CetateanIndignat   •   22.07.2024, 12:33

      Catalin08   •  22.07.2024, 09:36

      Ucrainienii mor pentru Zelenski sau pentru a-si apara tara de invadatorii rusi? Nu defapt rusii de rand mor pentru Putinache, el ascunzandu-se in buncare si furand miliarde din banii rusilor? Propagandist muscalau.

      De ce nu si tu ai fi un putlerist platit, poti infirma sau confirma ?

      luisharcsa   •   22.07.2024, 10:42

      Catalin08   •  22.07.2024, 09:36

      Ucrainienii mor pentru Zelenski sau pentru a-si apara tara de invadatorii rusi? Nu defapt rusii de rand mor pentru Putinache, el ascunzandu-se in buncare si furand miliarde din banii rusilor? Propagandist muscalau.

      Mda, daca nu spun ce vreti voi sunt muscal. Ma doare n basca si de ukraina si de rusia. Dar unul platit sa manipuleze, cum esti tu, intelege greu.

        Catalin08   •   22.07.2024, 12:51

        luisharcsa   •  22.07.2024, 10:42

        Mda, daca nu spun ce vreti voi sunt muscal. Ma doare n basca si de ukraina si de rusia. Dar unul platit sa manipuleze, cum esti tu, intelege greu.

        Hai nu zau? Tu faci propaganda ruseasca aici si zici ca nu te intereseaza Rusia.

          luisharcsa   •   22.07.2024, 14:43

          Catalin08   •  22.07.2024, 12:51

          Hai nu zau? Tu faci propaganda ruseasca aici si zici ca nu te intereseaza Rusia.

          Doar tu vezi propaganda ruseasva si celalalt zelinsky. Repet nu ma intereseaza nici unii, nici altii. Diferenta dintre tine si mine este ca eu am urmarit din 2014 ce se intampla in ukraina. Acum culeg roadele acelor greseli.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ucraina a lansat unul dintre cele mai mari atacuri cu drone asupra Moscovei
Știrileprotv.ro
Ucraina a lansat unul dintre cele mai mari atacuri cu drone asupra Moscovei
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Viva.ro
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Ultima poză cu Alain Delon, publicată chiar de fiica lui, a strânit controverse: „De ce îl arătați? Lăsați-l în pace”
Libertateapentrufemei.ro
Ultima poză cu Alain Delon, publicată chiar de fiica lui, a strânit controverse: „De ce îl arătați? Lăsați-l în pace”
Ce conține, de fapt, supa la plic care se găsește în toate supermarketurile. Puțini români citesc eticheta
FANATIK.RO
Ce conține, de fapt, supa la plic care se găsește în toate supermarketurile. Puțini români citesc eticheta
Liderul mondial din tenis, prins dopat. Jucătorul antrenat de Darren Cahill NU a fost suspendat! Singura sancțiune dictată de ITIA
GSP.RO
Liderul mondial din tenis, prins dopat. Jucătorul antrenat de Darren Cahill NU a fost suspendat! Singura sancțiune dictată de ITIA
Vacanța li s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o familie de români când a ajuns în camera unui hotel all inclusive din Grecia: ”Și-au bătut joc de banii noștri”
FANATIK.RO
Vacanța li s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o familie de români când a ajuns în camera unui hotel all inclusive din Grecia: ”Și-au bătut joc de banii noștri”
Cum ascunzi firele de păr albe fără să te vopsești. Șase trucuri geniale
Unica.ro
Cum ascunzi firele de păr albe fără să te vopsești. Șase trucuri geniale
"I told you. Stupid...". De aici a pornit conflictul de amploare la Sepsi! Fotbalist luat de gât şi tumefiat de colegul său, într-o criză de nervi | EXCLUSIV
Orangesport.ro
"I told you. Stupid...". De aici a pornit conflictul de amploare la Sepsi! Fotbalist luat de gât şi tumefiat de colegul său, într-o criză de nervi | EXCLUSIV
Programul de returnare al ambalajelor s-a blocat la sate. Clienţilor le este refuzată rambursarea garanţiei
Observatornews.ro
Programul de returnare al ambalajelor s-a blocat la sate. Clienţilor le este refuzată rambursarea garanţiei
Horoscop 21 august 2024. Peștii ar fi bine să țină cont de restricțiile pe care le impune situația prezentă, măcar de cele pe care le pot înțelege
HOROSCOP
Horoscop 21 august 2024. Peștii ar fi bine să țină cont de restricțiile pe care le impune situația prezentă, măcar de cele pe care le pot înțelege

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI