Liviu Dragnea consideră că lui Traian Băsescu şi Crin Antonescu „Le stă foarte bine”. Ba mai mult, liderul PSD a răspuns cu un ironic „Doamne ajută!” atunci când a fost rugat să comenteze faptul că Traian Băsescu s-a oferit să-l consilieze pe Antonescu în campania prezidenţială.
În acelaşi timp, viceprim-ministrul a ţinut să sublinieze faptul că în prezent PSD nu a luat în calcul să aibă propriul candidat la alegrile prezidenţiale de anul viitor.
„Nu pot să fac inventarul unor capcane pe care şi le întind unii altora. Nu mă interesează. Dar este vorba de un subiect pe care îl aduc în dezbatere nişte oameni, un subiect care nu există la noi în PSD. Noi nu am spus în PSD că nu respectăm hotărârea Congresului prin care am stabilit că îl susţinem pe Crin Antonescu şi o tot spunem. Pe de altă parte, oameni politici şi nu numai oameni politici tot îşi dau cu părerea dacă vom avea candidat, dacă nu vom avea candidat, dacă nu vom avea candidat nu o să avem şanse. Am înţeles, noi ne vedem în continuare de guvernare”, a spus Dragnea.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul II de toată dreapta şi este de preferat „unui plagiator”, precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.

Urmărește-ne pe Google News