Duminică, 24 octombrie, Irina Tănase a încărcat pe Instagram la secțiunea Story un video din bucătăria casei în care locuiește cu fostul politician. A surprins înainte de toate aragazul pornit, dar și două oale pline cu mâncare, pe foc. În una dintre ele, cu o lingură de lemn, Liviu Dragnea învârtea ușor.

Îmbrăcat într-o cămașă cu pătrățele, peste care purta o vestă închisă la culoare, Liviu Dragnea privea către felul special de mâncare pe care l-a preparat alături de Irina Tănase pentru cina de duminică seară. Iubita fostului politician a avut și un mesaj scurt în dreptul clipului.

„Astă seară gătim în familie”, a scris Irina Tănase, care nu apare în imagini, a preferat să-și pozeze doar iubitul la cratiță.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În dimineața aceleiași zile, Irina Tănase a postat tot pe Instagram o poză cu membrul familiei lor. Liviu Dragnea și iubita au adoptat împreună o pisică neagră. Ea s-a arătat foarte atașată de felină, care se urcă chiar și în patul stăpânilor.

Liviu Dragnea are planuri de căsătorie cu Irina Tănase

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri despre cum merge relația cu Irina Tănase. Liviu Dragnea, 58 de ani, are o relație stabilă cu Irina Tănase, 29 de ani, iar cei doi ani și jumătate de detenție ai fostului lider PSD au apropiat cuplul și mai mult, spune acesta. Mai mult, bat clopote de nuntă, după cum susțin apropiații celor doi. În studioul Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dragnea a explicat cum funcționează relația dintre ei doi, în ciuda diferenței de vârstă majoră.

Este adeptul căsătoriei și ar mai vrea un copil, și cu Irina, după ce are doi, un băiat și o fată din mariajul anterior, cu Bombonica Dragnea. Dar nu știe când o va duce la altar pe Irina. „Nu știu când. Mi-aș dori! Sincer. Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit și mă iubește, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri.

Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca și copiii mei, și fosta soție. Și-au asumat. Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, și-au asumat, au avut mult de pierdut și au pierdut mult”, a comentat Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Google News