Designerul Liza Panait a descoperit binefacerile hranei vegetariene si cand are timp prepara pentru familia ei delicioase bucate din legume.
Ne-a dezvaluit si noua una din mancarurile sale preferate. Avem nevoie de un kg de mazare, 8 cepe verzi, 8 bucati de sparanghel verde, 20 pastai de fasole, 12 cartofi mici noi, 12 frunze de salata verde taiata, doua pahare de supa de pasare, un pumn de amestec de mai multe tipuri de salata verde, 20 de grame de patrunjel verde, ulei de masline, sare si piper verde.
Mazarea se curata si se spala, la fel cepele, fasolea si sparanghelul – de la acesta din urma se pastreaza partea verde. Se fierbe sparanghelul in apa clocotita cu un praf de sare, se raceste, se strecoara si se pune deoparte. Cartofii se calesc intr-un vas cu putin ulei de masline. Se adauga ceapa, mazarea, fasolea, sparanghelul si salata taiata. Se caleste totul, apoi se adauga supa de pasare, se acopera vasul si se lasa sa fiarba 15 minute. In momentul fierberii se adauga amestecul de salata verde, un praf de piper macinat, putin ulei de masline si patrunjel.