„Trenul 472 a înregistrat întârzierea din cauza unor probleme tehnice la locomotivă în apropiere de Periş (+149 min) şi în Ploieşti Vest (+55 min), apoi pentru schimbare mijloc de remorcare în Vinţu (+19 min), şi circa 20 minute din cauza restricţiilor în zona şantierelor de la Ilteu şi Ilia”, au transmis reprezentanții CFR.

Trenul internațional cu aproximativ 300 de călători a fost oprit în apropiere de Periș, după ce locomotiva s-a defectat.

Din cauza căldurii, au fost trimise ambulanțe din București și Buftea, iar două persoane au fost asistate medical, fără însă a avea nevoie de transport la spital.

Trenul și-a reluat circulația cu 149 de minute întârziere (două ore și jumătate), după ce a sosit o altă locomotivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, mecanicul trenului IRN 472, care circulă în relaţia Bucureşti Nord-Curtici, a declarat locomotiva defectă în jurul orei 19.35, în apropiere de Periş, iar pentru reînscrierea în circulaţie, operatorul naţional a trimis locomotivă de ajutor din Ploieşti Sud.

În acest moment, trenul 472 are o întârziere de 262 de minute în Vărădia, și din cauza restricţiilor de viteză din zonele cu lucrări, au mai transmis reprezentanţii CFR.

Urmărește-ne pe Google News