Loredana Groza a transmis un mesaj emoționant după moartea legendarului actor Alain Delon, pe care a avut ocazia să-l cunoască personal în 2017. Vestea că Alain Delon a încetat din viață pe 18 august 2024, la vârsta de 88 de ani, a zguduit întreaga lume, iar mulți dintre cei care l-au admirat sau au avut șansa să-l întâlnească i-au adus un ultim omagiu în mediul online.

Loredana Groza, care l-a întâlnit pe marele actor în urmă cu șapte ani, a rememorat acea întâlnire specială, exprimându-și tristețea profundă. Vedeta a mărturisit că a fost onorată să-l cunoască pe Alain Delon, un actor pe care l-a admirat încă din momentul în care l-a văzut pentru prima dată pe marele ecran. În mesajul ei, Loredana a transmis condoleanțe familiei și a subliniat impactul pe care actorul l-a avut asupra ei și asupra multor generații de fani din întreaga lume.

„Am avut marele privilegiu să-l cunosc pe Alain Delon în 2017… De când l-am văzut prima dată într-un film l-am adorat! Talentul, ochii, vocea, zâmbetul irezistibil au fascinat și inspirat atât de mulți oameni din întreaga lume!

Condoleanțe iubitei sale, fiului său. Adio Maitre RIP”, este mesajul transmis de Loredana Groza pe conturile sale de socializare după decesul lui Alain Delon.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Alain Delon a murit la 88 de ani. Decesul a fost anunţat de cei trei copii ai săi. Născut la 8 noiembrie 1935, Delon a revoluţionat cinematografia cu frumuseţea sa de înger diabolic în filmele lui Clément, Melville şi Visconti.

La începutul lunii aprilie, actorul a fost plasat sub tutelă consolidată de către justiţie. Tutela consolidată – care poate dura 5 ani şi poate fi reînnoită o singură dată – prevede că tutorele are mandatul de a gestiona veniturile persoanei protejate, în acest caz, Alain Delon.

De mai multe luni, familia lui Alain Delon se află în conflict în ceea ce priveşte starea de sănătate şi ultimele dorinţe ale acestuia. Anthony, fiul cel mare al actorului, a acuzat-o pe sora sa, Anouchka, că i-a ascuns starea de sănătate precară a tatălui lor. De asemenea, ea a fost acuzată de Anthony şi Alain Fabien – al doilea frate al acesteia – că a vrut să-l ducă pe Alain Delon înapoi în Elveţia, deşi acesta spusese că vrea să moară în Douchy, Franţa.

FOTO: Facebook, Hepta

Urmărește-ne pe Google News