Lőrinc Mészáros jr, 28 de ani, fiul celui mai bogat om al țării, Lőrinc Mészáros, a suferit un accident la cursa de rally-raid Baja Satu Mare 2024 din România și și-a petrecut weekendul în spitalul de urgență din Oradea. A fost externat luni.

Pilotul s-a ales „doar” un o entorsă, după s-a ciocnit de mașina pilotată de cehul Miroslav Zaplet. Cursa internațională, inclusă în campionatul Ungariei, a trebuit să fie suspendată din cauza accidentului.

Tibor Oroszlán, șeful departamentului de off-road al Asociației Naționale de Sport cu Motor din Ungaria: „Mașinile au fost grav avariate. Dacă ar fi fost o coliziunea frontală, urmările ar fi putut fi mai grave. Lőrinc Mészáros jr a fost dus la spital cu suspiciune de comoție, dar din fericire nu a fost rănit grav”. Doar o entorsă.

Tatăl pilotului, Lőrinc Mészáros (58 de ani), este cel mai bogat maghiar în 2024, potrivit Economix din Ungaria, cu o avere estimată de 2,5 miliarde de euro.

E poreclit Casierul sau Instalatorul de gaze, având afaceri în domeniul gazelor, dar și al achizițiilor de imobiliare și contracte cu statul.

E prieten din copilărie cu premierul ungar Viktor Orban și a fost primar în Felcsut, localitatea în care s-a născut acesta. Meszaros este președintele clubului Akademia Puskas.

Urmărește-ne pe Google News