Ori de câte ori călătorește, fie că este vorba de o călătorie cu trenul, cu mașina sau cu avion, Elisabeta a II-a are întotdeauna la ea un anumit pachețel, potrivit mirror.co.uk.
Regina are o plăcere deosebită pentru un tort de biscuiți cu ciocolată. Pentru acest răsfăț ea apelează la bucătarii regali pe care îi ia cu ea în călătorii.
Adorația secretă a reginei a fost făcută publică de bucătarul șef regal, Darren McGrady, care gătește pentru familia regală de mai bine 15 ani.
„Regina Elisabeta a II-a servește în fiecare zi câte o felie din tortul de biscuiți cu ciocolată”, a mărturisit bucătarul.
Pentru că acest desert este unul preferat de Regină, atunci când Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton, ea a decis ca la sfârșitul ceremoniei să se servească un tort de biscuiți cu ciocolată făcut din 1.700 de biscuiți și 17 kilograme de ciocolată.
Darren McGrady a mai spus că Regina nu este un mare fan al cartofilor, al pastelor și al usturoiului. În general, o deranjează toate alimentele care conțin amidon. În schimb, dieta ei zilnică este compusă din pește sau pui la grătar cu multe legume și fructe proaspete.