Orban s-a folosit de moment pentru a-și expune convingerile politice legate de premierul României și liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu mă interesează cu cine intru în turul doi. Obiectivul meu este să conving cetăţenii români să mă susţină în turul doi. Acum eu recunosc o realitate politică, deşi pe undeva parcă trag nădejde că poate nu se întâmplă de data asta, deşi realitatea politică a demonstrat că fostul partid comunist, indiferent cum s-a numit el, FSN, FDSN, PSDR, PSD, şi-a cam proiectat candidatul în turul doi. Dar poate nu se întâmplă de data asta”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, Ludovic Orban.

Cotat cu șanse mari pentru accederea în turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidențiale, Marcel Ciolacu este privit de Ludovic Orban ca un „rebut politic”. În același timp, președintele Forța Dreptei susține că premierul României este „cel mai slab candidat care a existat vreodată din partea PSD”.

„E cel mai slab candidat care a existat vreodată din partea PSD, Ciolacu. Niciodată nu au ieşit cu un asemenea rebut politic cum este Ciolacu. Ar fi foarte sănătos pentru democraţia din România ca Ciolacu să nu intre în turul doi”, a subliniat Orban.

Urmărește-ne pe Google News