Sumar:

Atentat sinucigaş la Istanbul! Cel puțin 5 morți și 36 de răniți în urma unei explozii. Mai mulți străini, printre victime / GALERIE FOTO

Atentat în Istanbul! Un român s-a aflat în apropiere de locul exploziei: „Ne-am refugiat în cel mai apropiat hotel. Suntem blocați psihologic”

„Conform informaţiilor obţinute prin intermediul Consulatului General al României la Istanbul şi al Ambasadei României la Ankara de la autorităţile turce până la acest moment, printre victimele incidentului nu se află şi cetăţeni români. Consulatul General al României la  Istanbul împreună cu misiunea diplomatică a României la Ankara păstrează legătura cu autorităţile locale şi cu toate spitalele la care sunt internaţi cetăţenii răniţi în atentat, inclusiv pe canalele instituţionale ale ataşatului de interne al misiunii”, se arată în răspunsul MAE, transmis libertatea.ro.

Centrul Istanbulului a fost ținta unui atac terorist, soldat cu 5 morți și 36 de răniți. Un atacator sinucigaș s-a detonat într-o zonă pietonală din apropiere de piața Taksim.

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News