Este vorba de o familie formată din bunică, 38 de ani, care are 4 copii, dintre care o fată de 21 de ani, care are de asemenea doi copii. Aceștia au ajuns la spital duminică seară, cu cefalee, greaţă, vărsături. Unul dintre copii era în comă, fiind intubat și internat în terapie intensivă. 

„În cursul zilei de ieri echipa mobilă a fost trimisă la spital, formată dintr-un asistent social şi un psiholog. S-au informat despre starea celor internaţi. Sunt internate două persoane adulte, bunica de 38 de ani şi fata ei de 21 de ani. Tânăra de 21 de ani are doi copii, în vârstă de trei şi patru ani. Bunica are şi ea propriii copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani, a declarat pentru News.ro Roxana Onea, reprezentant al DGASPC Constanţa.

Potrivit acesteia, copiii au fost spălaţi cu o substanţă împotriva râiei la oi de către femeia de 38 de ani. 

Faţă de ziua de ieri, au ieşit din situaţia critică toţi, în afară de o minoră de 14 ani, care încă are halucinaţii, a spus Roxana Onea.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va continua cercetările în acest caz.

Urmărește-ne pe Google News