„Am votat anume pentru că moldovenii trebuie să îşi determine soarta, nu alţii, nu banii murdari, nu minciunile, ci voinţa poporului. Eu am votat pentru ca Moldova să se dezvolte în pace şi libertate, să îşi construiască viitorul pe care îl merită. Eu am încredere în înţelepciunea moldovenilor”, a spus Maia Sandu.

Președinta Republicii Moldova a precizat că instituțiile statului au grijă ca aceste alegeri să se desfășoare în ordine și în condiții pașnice.

Maia Sandu a îndemnat oamenii nu doar să meargă la vot, ci să ia două buletine, deoarece „votul nostru de la referendum ne va dicta soarta pentru multe decenii înainte”.

În Republica Moldova au loc duminică, 20 octombrie, referendumul republican constituțional pentru integrare europeană și alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

Unsprezece candidați s-au înscris în cursa prezidențială. Sondajele o indică favorită pe președinta în exercițiu, Maia Sandu. Locul doi este disputat de candidatul socialiștilor, fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Urmărește-ne pe Google News