DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Malta a respins extrădarea lui Paul de România, dar decizia nu este definitivă. Precizările ministrului justiției

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Mucificator   •   20.05.2024, 22:06

Astfel de situații se rezolvă rapid! Dacă România ar fi un suverană și independentă ar aplica principiul reciprocității: oferirea de protecție și libertate celor care comit infracțiuni pe teritoriul statelor care refuză extrădarea infractorilor români. Bineînțeles cu respectarea unor condiții: infractorii străini să dovedească că au resurse financiare care să le asigure traiul în România, să nu fi săvârșit infracțiuni contra vieții, să nu fie membrii unor grupări de crimă organizată etc.

Bumi   •   20.05.2024, 21:02

Interesant cum unele țări democrate, Malta și Franța în cazul de față, consideră necesar să pună la punct justiția unui alt stat democrat. Cum să înțelegem noi, Franța și Malta ne pedepsesc ca pe niște pârliți necivilizați? De unde atâta umilință transmisă României, membru UE? Apropo, dacă așa-zisul prinț nu are încredere în justiția și legile române, de ce și-a făcut de lucru pe aici?

gabi58   •   20.05.2024, 18:09

de ce insista sa-l aduca in ro?l-au scapat?lasa-l acolo,mai platesc si pt el cazare mincare etc

Zorro2024   •   20.05.2024, 17:16

Prins pol e alunecos , greu de prins. Basescu i a schimbat numele in “Al României”. Un individ frustrat, demn de dispreț. Un hoț.

HOPAHPO   •   20.05.2024, 17:02

De unde sange albastru , asta nu are nici sange rosu . Cred ca este negru de atatea increngaturi . Nu se poate spune ca are sange regesc fiinca nu se stie . Curtea Constitutionala a Romanaie ia dat un titlu fara sa se prezinte un certificat eliberat de un spital cu un AND de 99,9% ca regel Carol a fost tatal lui . Sunt multi care au acest titlu - al Romaniei . Dar toti acesti ai Romaniei nu au nici un gram de sange romanesc . Niste loaze care se lafaiesc in palate platite cu sangele acestiu popor . Cel putin Ceausescu era roman si ceilalti presedinti la fel , astia si au luat un nume dupa tara care au furato si o fura in continuare . In final toti ce ne am nascut din parinti romani santem ai Romaniei . O seara buna Romania

doritor   •   20.05.2024, 16:06

Ca e vorba de vechea elita sau noua elita (o vedeti cu ochii vostri cum si din cine se naste) tot pe baza de hotii ,relatii tip mafiote se mentine si se imbogateste. Vorba aia veche: „Corb la corb nu-si scoate ochii!” si cea noua: Chitaitul de sobolani se va auzi la schimbarea oranduirii cea cruda si nedreapta.

Lasacomentariu   •   20.05.2024, 15:09

Știam raspunsul dinainte. Unii pot fura. Cine crede ca averile regale au fost făcute punând leu peste leu este in eroare. Hoție peste hoției si peste hoției alta hoției, asa a fost facuta averea monarhiei sustinute de unii, chiar nistorescu. Chiar e mai bine cu monarhie decat cu altceva? Pare sa fie la fel ca doar lăcomia e unica si din păcate umana.

iugavirgil   •   20.05.2024, 14:57

astia cu sange albastru nu suporta detentia in tara lor . dar acest personaj paul inventat de niste escroci din ce tara este ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close