„Este rău că a trebuit să se întâmple așa ceva și că autoritățile abia acum văd cât de periculos este fiul meu. Eu și alți membri ai familiei am scris recent chiar biroului responsabil și am cerut într-o scrisoare să-l plasăm într-un sanatoriu de specialitate”, a spus Doris, 69 de ani, mama atacatorului.

Este regretabil că fiul meu a trebuit să fie împușcat, dar cred că a fost exact lucrul potrivit în acea situație.

Doris, mama atacatorului:

Femeia relatează că suferința psihică a fiului ei a devenit din ce în ce mai înfricoșătoare pentru ea și membrii familiei ei: „Fiul meu a fost trimis la clinica de psihiatrie din Lüneburg pentru maximum 6 săptămâni. Problemele au continuat”.

„Nu înțeleg cum medicii pregătiți ar putea ajunge la decizia de a-mi trimite pur și simplu fiul înapoi acasă. În opinia mea, judecătorii și autoritățile au procedat greșit”, mai spunea Doris, care a precizat că fiul ei are un istoric „stufos” de violențe.

Parchetul Stade investighează acuzații de vătămare corporală și folosire a plăcuțelor de înmatriculare ale organizațiilor neconstituționale și teroriste.

În iunie 2023, potrivit mamei sale Doris, André G. a alergat gol în fața casei cu un topor, dar nimeni nu a fost rănit.

În mai 2021 și-a amenințat fratele (36 de ani), care a sunat la poliție. Au existat și mai multe dosare de posesie de droguri împotriva bărbatului.

O mare parte din procedurile împotriva lui André G. au fost abandonate de parchet.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News