Conform sursei citate, Ana Rinder se afla în izolare, alături de fiul ei, de mai multe zile. Ea şi-a adus fiul acasă, după ce în grupul lor de prieteni o adolescentă a fost confirmată cu coronavirus.

Potrivit Digi24, fiul managerului Spitalului județean Vaslui face parte din grupul celor peste 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, la Costinești, la finalul lunii iulie, deşi între ei era o fată confirmată cu COVID-19.

Libertatea a contactat-o pe Lelia Croitoru, purtătorul de cuvânt al Spitalului județean Vaslui. Aceasta a precizat că managerul spitalului „este stabil, este conștient” și a adăugat că „a fost dirijat spre București, la Matei Balș”.

De asemenea, Mihaela Vlada, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, a confirmat pentru Libertatea că managerul Spitalului de Urgență Vaslui „a fost adus la spitalul județean în stare critică” și că „a fost evaluat de medicii specialiști ai spitalului”.

Totodată, șefa DSP Vaslui a confirmat informația că Ana Rinder „va fi transferată în București, la Institutul Matei Balș”, dar a susținut că nu are rezultatul testului de coronavirus, făcut în această dimineață.

Urmărește-ne pe Google News