DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marcel Ciolacu, despre greva din Noaptea Muzeelor: Mă duc voluntar patru ore, dacă e nevoie. Beau o cafea şi rezist

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Highui   •   19.05.2024, 06:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

FranciscDoi   •   18.05.2024, 06:58

„Există niște limite pe care trebuie să le respectăm și să ne încadrăm” spune „covrigelul mucegăit” de Buzău, acest „nu sunt moldovean, că am glumit”. Marcelo..., Marcelino..., limitele ar trebui să existe, dar nu pentru oamenii cinstiți și educați care chiar muncesc, ci pentru politicienii corupți și pentru șmecherii și ticăloșii care au luat țara pe grupuri de interese, pe clanuri. În timp ce voi, politicienii, mimați reforme și cumpărați tăcerea multor așa-ziși jurnaliști, țara trăiește în sărăcie. Ați călărit oamenii care muncesc cinstit, cu impozite și taxe (mai aveți puțin și o să le cereți impozit pentru că trăiesc), și ați lăsat pensiile speciale, semnați contracte cu dedicație (apropo, Marceluș, ce mai face prietena aceea specială, fosta Negoiță?) etc. „Micul martiraj” de patru ore nu impresionează pe nimeni. Oamenii vor vota anul acesta. Și nu vor uita nici ce este PSD cu adevărat, nici pe „țeava sa de eșapament”, numită PNL.

Puck   •   18.05.2024, 06:12

Nu e nici obtuz, nici pornit! E pornit sa dea pensii speciale din banii celor nespeciali din tara asta, sa dea bani publici pentru amante, posete, haine de firma, vile, castele, inclusiv in Franta sau Dubai, sa dea sinecuri la bugetari care, ca si el, nu-s competenti la nimic, doar sa le intre banul pe card. Cand e sa dea bani la cei care muncesc e obtuz pt ca nici nu intelege despre ce e vorba!

HOPAHPO   •   18.05.2024, 02:25

Ciolacu vrea sa fie primul pe lista voluntarilor .Asa cum spunea un comentarist el a fost primul in toate : primul minstru care a spus" bancuri" cu moldovenii , primul ca a spus bancuri cu ardelenii , primul care ia pus pe lista candidati infractori , hoti , proxeneti , vrajitoare si camatari . Ce le mai ramane de facut este sa caute Buzaul pe harta , fiinca a uitat unde se afla . In Moldova , Banat sau Transilvania . Este destul de greu sa stii cand ai ramas repetent la geografie .

Sorin56   •   17.05.2024, 21:57

Poate sta și acasă să bea cafea. Oricum nu cred că se pricepe la altceva. Nu e nevoie să-i mai chinuie și pe băieții ăia de la SPP să-l plimbe noaptea prin București.

nasty1   •   17.05.2024, 20:46

A fost si revolutionar voluntar, apoi la bacalaureat s-a oferit voluntar la 30 de ani, a fost voluntar si la vanatoare, cu Omar Haissam, si la pescuit, cu Dragnea, si tot voluntar a ajuns premier... Omul asta e voluntar de profesie! :))

ApetreiMihaiAurel   •   17.05.2024, 20:38

Să îl pună ca obiect de expoziție .......,, moldovean de la Buzău ".........și să îl țină acolo pănă la 1 ianuarie 2025 că oricum nimic nu face și ocupă acest post important în stat fără nici o pregătire adecvată ......și mai rău ne încurcă.... .numai gafe !!!!!!!!!!!

Mucificator   •   17.05.2024, 20:05

Ciolacu nu știe că în noaptea muzeelor intrarea este gratuită? Ce voluntar? Nu va putea rupe bilete la intrare.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close