DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marcel Ciolacu, despre pragul de un milion de euro pentru evaziune: Judecătorii bagă lumea la pușcărie, eu nu vreau asta

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

golgol   •   12.05.2024, 08:59

Legea asta e un exemplu că România este tot în comunism !Nu e Ceaușescu dar e șleahta lui Ciolacu, Johannis,Rareș Bogdan și restul.Ideea e că voi care ați votat nu puteți stopa sau modifica aceasta lege cu care nu sunteți de acord și asta clar nu e democrație pt că ei își dau legi ,bani ,voi votanților plătiți taxe aberante! de 35 ani votul vostru a fost zero!Fara referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt stopare și modificarea legilor in România va fi mai rău!

MistyDo49   •   12.05.2024, 08:32

La câte milioane toacă PSD pentru a fi la putere.. nu-i de mirare că insistă să închidem ochii la escrocheriile acestor escroci ce se cred politicieni . Din păcate manipularea unor oameni, ce cred că acești escroci pot să le facă viața mai bună , fac posibilă continuarea unui mediu plin de hoți.

nasty1   •   12.05.2024, 07:52

E o lege in favoarea hotilor, initiata de doi hoti (Ciolacu si Ciuca), votata de alti hoti (PSD, PNL + membri ai AUR si UDMR), "garantata" de hotii si CCR si promulgata de alt hot (Iohannis). Daca hotii mai erau speriati pana acum de puscarie, de acum inainte li s-a terminat spaima. Fura cat pot si, daca sunt prinsi, dau banii inapoi si sunt considerati nevinovati.

K476   •   12.05.2024, 04:58

In alte tari infractorul este executat si familia plateste glontul. Acolo sa vezi evaziune scazuta. Iata o lista de inceput: floraresele, tarabele din parcuri, service-urile auto, tarabele de la obiectivele turistice, aitomatele de vanzare, tarabele cu banane din piete si sa nu uitam cluburile sportive unde fiecare sportiv platese la greu, dar nu exista chitantier.

1Gin   •   11.05.2024, 22:44

"Eu, statul, nu vreau asta." Ăsta se crede Ludovic al paișpelea? Unde e locul ăstor ludovici

Victor21   •   11.05.2024, 22:03

Ciolacu : Judecătorii bagă lumea la pușcărie. Eu nu vreau asta... Traducere : Judecătorii bagă hoții la pușcărie. Eu nu vreau asta...

dabaca2020   •   11.05.2024, 20:39

Daa,, posibil ca d-l ciolacul sfatuit de consilierii personali sa fi luat acesta Hotarare in idieia ca ,,Hotul sa depuna banii in timpul stabilit de ei , si viata merge inainte ,Ei au bani multi la buget ,etc, In varianta cu tribunal judecata ,puscarie ,recuperare etc ,este o chestiune cu bataie lunga !! --O fi bine ,o fi rau ,ca hotia -evaziunea ,nu cred ca se vor schimba !

MAMIRA   •   11.05.2024, 20:36

"Judecătorii bagă lumea la pușcărie, eu nu vreau asta"...ce coincidenta...nici infractorii nu vor asta...

tomitan   •   11.05.2024, 19:13

Ha! Gura pacatosului adevar graieste.Păi ,normal ca Marcelino nu se pricepe când e vorba de justitie din moment ce el si Mos Teaca Ciucă ei ii mituiesc legal pe magistrati cu lefuri si pensii speciale din banul public.Politicienii de teapa lui Marcelino au mentalitate interlop,daca au dat șpaga si au cumparat judecatorul nu-si mai batd capul cu " spiritul si litera legilor ". Amuzant este faptul cum au eliminat ei concurenta in domeniul justitiei.I-au eliminat pe Coldea si Dumbravă ( ăla cu câmpul tactic) ,că le stricau ploile si ajungeau la Rahova.Daca Coldea& Co chipurile ii controlau pe magistrati prin șantaj ,politicienii acum ii controlează prin spagă legala ,i-au cumparat cu lefuri grase si pensii nesimtite.

Mucificator   •   11.05.2024, 19:05

Când spune "lumea", se referă la el și gașca lui?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close