„Am intrat în zona economică”, a spus premierul, care nu s-a sfiit să recunoască nivelul la care se află în prezent. „De la 1 la 10, în jur de 4”, a adăugat liderul PSD. 

În cadrul interviului, premierul României a fost întrebat dacă s-a simţit vreodată inconfortabil pentru că a avut nevoie de translator.

„La început, da. După ce am văzut că sunt lideri mondiali de anvergură care au nevoie… Ştiţi la fel de bine ca şi mine că acest lucru se depăşeşte”, a explicat șeful PSD.

Reecent, premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit că a avut reţineri, de exemplu, în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil şi din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie. „E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, mai spus Ciolacu.

„Am avut reţineri, de exemplu, în relaţiile externe. Am avut reţineri, nu mă simţeam confortabil, nu eram în zona mea. Şi din cauza limbii. Normal că lucrurile s-au demarat şi s-au învăţat. Şi protocolul. Şi acum am profesor de engleză”, a spus Ciolacu la Ştirile ProTV, întrebat ce anume îi lipseşte din perspectiva de prezidenţiabil.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News