După ce a participat la Summitul Autorităţilor Publice Municipale din România, Marcel Ciolacu a fost întrebat de un jurnalist de la Euronews România ce se întâmplă cu pensiile militare. „Se votează legea în Parlament”, a răspuns premierul și președintele PSD.

Jurnalistul i-a spus apoi că Guvernul a avizat negativ proiectul de lege, iar Marcel Ciolacu s-a enervat. „Vă rog frumos, nu mai minţiţi! Măcar de faţă cu mine nu minţiţi! Vă rog eu frumos! Dacă aveţi o problemă cu mine, vă rog frumos să îmi spuneţi! Dar nu mințiți de față cu mine”, a replicat premierul.

Video: Declarațiile lui Marcel Ciolacu

Jurnalistul a continuat, spunând că „a venit un punct de vedere negativ” de la Guvern pentru proiectul cu pensiile militare, iar Marcel Ciolacu i-a cerut din nou să nu mai mintă.

„Nu este aşa ceva! Guvernul a spus că este decizia Parlamentului! Eu nu v-am spus, nu scrie undeva în decizia luată în Guvern că există aviz negativ! Am anunţat deja că se votează acest proiect. Am anunţat public și nu o dată, de mai multe ori. Dar vă rog eu! După ce plec, puteţi minţi ce vreţi, dar nu cu mine de faţă! Mulțumesc”, a spus Ciolacu, apoi a plecat.

Vinerea trecută, pe 25 octombrie, premierul PSD Marcel Ciolacu a declarat că proiectul care elimină inechitățile pensiilor militare va fi adoptat rapid de Parlament: săptămâna aceasta de Camera Deputaților, „iar în două săptămâni va trece și de Senat”.

Urmărește-ne pe Google News