Președintele Partidului Social Democrat a precizat la momentul depunerii candidaturii că în ultimele două decenii România a avut 17 guverne.

„Am decis să-mi depun astăzi candidatura, după o perioada pe care romanii nu si-au dorit-o în mod deosebit. În ultimii 20 de ani am avut 17 guverne.

Acesta a fost modul de abordare al foștilor președinți. Știți și dvs că cinci milioane de români au ales să părăsească țara.  Vin și cu un plan pentru România și cu un crez politic și cu un angajament moral: Cred că un plan pentru România poate fi realizat doar împărțind puterea.

Planul presupune venituri și putere de cumpărare mai mari pentru romani, reindustrializare, finalizarea autostrăzilor, demnitatea românilor din diaspora”, a spus Marcel Ciolacu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Amintim faptul că Nicolae Ciucă, președintele PNL, și-a depus în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, candidatura la BEC.

„Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a declarat liderul PNL, la momentul depunerii candidaturii la alegerile prezidenţiale.

Urmărește-ne pe Google News