DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Marcel Ciolacu și-a lansat programul politic „Proiectul de țară”: „Sunt pregătit să fiu președintele tuturor românilor”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

nasty1   •   20.10.2024, 18:23

Ciolacu nu va fi niciodata presedintele meu: am in plus fata de el un bac luat "pe bune" si o facultate la fel de "pe bune". Un presedinte ar trebui sa aiba minim asa ceva, plus bun simt, cinste, intentii bune etc, iar Ciolacu nu are!

Demradulescu   •   20.10.2024, 15:44

Dacă Doamne ferește ajunge președinte,la cât de slab mobilat intelectual este avem toate șansele să declanșeze un război civil.

Stan52   •   20.10.2024, 14:48

Ciolacu, om fără școală, fără nicio realizare profesională sau personală. Are școală de minciuni pesediste: manipulare, hoție, șarlatanie. Toate vorbele care le spune sunt 100% miciuni: a zis că restructurează ministerele, a zis că desființează pensiile speciale etc etc etc etc Nu cred că după 1990 a fost alt prim-ministru mai găunos, mai slab pregătit și mai submediocru. Cu un astfel de om sigur ajungem în prăpastie. Cel puțin mediul urban, care este mai informat, nu cred că poate să voteze un astfel de om.

niku_burucheaga   •   20.10.2024, 14:20

eu nu sunt pregatit sa te am presedinte,poate peste 30 de ani!

Belami   •   20.10.2024, 14:11

La cit rău a făcut acest partid nu mai miră nimic!! Altul mai bun nu a ți găsit? Exemplu buzatu sau stuful Stănescu!

ciobanudorin_2006   •   20.10.2024, 14:10

Tare curios sunt cum va fi reindustrializata România.Mor de curiozitate.Oare vor veni magnați Arabi ,Sirieni,Chinezi ,Indieni,U.E,Americani samd ?În 34 de ani doar sa demolat... câteva sute de km de autostrada ,un pod care sa asfaltat de 4 ori,și cam atât.Trebuie sa mai așteptăm 34 de ani sa mai vedem ceva ?

HOPAHPO   •   20.10.2024, 13:50

Ciolacu si a lansat programul presidential cu un discurs de un elev care a intrat la liceu.Sustine ca iubeste Romania, este normal nu poate sa iubeasca Ungaria .Obiectivele propuse sunt foarte marete,dar le lipsaste cu desavarsire implementarea din lipsa banilor. Parte din acest discurs a fost propus si de Dragnea,Grindeanu,Dancila,dar a fost doar o propunere ,ca de aici pana la a aborda problemele este cale lunga .Ca prim ministru,Ciolacu nu a fost in stare sa promoveze nici un proiect primind reconstructia Romaniei, a utilizarii banilor dati de UE , bani care puteau sa fie un ajutor substantial pentru economia romana . Cele 155 de miliarde la care viseaza Ciolacu nu vor fi acordate romanilor doar pe vorbe goale.Ne trebuie proiecte viabile si inca nu s a gasit nimeni sa le faca.loazale lui Ciolacu care il inconjoara sunt 95% infractori care se gandesc cum sa imparta banii intre ei si nu au nici o intentie sa faca ceva pentru noi , asa cum nici cele 17 guverne dupa 1990

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close