DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Marcel Ciolacu și-a găsit diploma originală de Bacalaureat: „Nu o să o pun niciodată pe Facebook!”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Stan52   •   11.09.2024, 22:26

Nu-i credibil omul ăsta. Până nu o arată nu poți să-l crezi. Ceva fals sigur este..., de aceea se ferește.

Mirciulica   •   11.09.2024, 20:40

Un adevărat blestem pentru români, se fie obligați sa aleagă între niște specimene ca ciuca și ciolacu. Cu fiecare campanie electorală, e din rău în mai rău. Acum l-aș fi votat pe Vadim fara nicio rezerva. Bine, nici cu Iliescu la vremea aia nu a fost o soluție, pentru că sub aripa lui s-a format/dezvoltat mafia pedeserista/pesedista. Dar acum chiar suntem în groapă. Cu simion și sosoaca pe lângă ăștia doi, suntem în poziție de mat. Oricum, indiferent cine va fi, va fi tot marioneta, tot la nivel de execuție, că dispozițiile vor veni tot de dincolo, vor fi tot aceleași pentru că "foaia de parcurs", obligațiile României, sunt deja bătute în cuie stabilite transatlantic pentru un orizont de timp nelimitat. Ne-am lămurit in privința asta odată cu cazul "Patriot", rezolvat in favoarea celui mai bun vecin al nostru. ( Și totala defavoare a noastră). Dar macar sa ieși în lume cu cineva cu care sa nu te rusinezi.

XhX13   •   11.09.2024, 20:09

Păi ciuruiți-vă între voi cu coaliția,sau lasă-ți diaspora să decidă!Sau stăm pe post de babuini de stepă?!

XhX13   •   11.09.2024, 20:07

Trebuie să recunoaștem ca și cei din diaspora tot români sunt poate puțin mai trași pe sfoară,dar totuși pot să dea o direcție asupra crizei politice din România ca de asta e coaliție.

nasty1   •   11.09.2024, 19:33

1. Logica de impostor de Buzau: "„Dacă puneam diploma, două luni spuneau că e falsă". Deci, in opinia covrigarului, tocmai daca o ascunde si nu o publica toata lumea va crede ca e buna diploma. :))) Exact ca doctoratul lui Ciuca sau cartea din CV-ul lui Grindeanu: secretizate total. 2. Pentru orice angajare ai nevoie de diplome. Inclusiv pentru functiile in statul roman (premier, ministru) e nevoie de certificarea studiilor, diplomele trebuie sa fie chiar publice, sa stim cine ne conduce tara!

ElenaS   •   11.09.2024, 19:24

Nu o pune! Tine o secreta! Nu vrem sa murim de invidie. Vrem sa vedem o Romanie vai de mama ei , adusa asa de tine presedinte.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close