„Băi, McDonalds-ul e McDonalds”, a spus liderul PSD într-un video făcut public pe TikTok, în timp ce ținea în mână un meniu cumpărat de la celebrul lanț de restaurante fast-food.

Ulterior, Ciolacu poate fi văzut în timp ce își verifică meniul și spune: „Cheeseburgerul îmi place”. În continuare, cel care îl filma i-a cerut prim-ministrului preparatul, însă cel din urmă i-a replicat: „Cum să-ți dau cheesburgerul meu? De-aici de la Chișinău?”.

În pachetul primit, Marcel Ciolacu a avut parte și de o surpriză. A găsit un papuc mic, de tip crocs.

„Păi mai iau un cheeseburger. Să-mi iei și stângul. Mi-au luat crocși de la McDonalds”, a spus Ciolacu.

La vederea celui de-al doilea meniu, premierul a spus: „L-ai adus și pe celălalt? Care-mi lipsea?”.

@marcel_ciolacu #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti #crocs #mcdonalds #chisinau ♬ sunet original - marcel_ciolacu

Videoclipul cu pricina a strâns peste 10.000 de aprecieri și mai bine de 150 de comentarii. 

„Aţi văzut că am oprit la farmacie”

Amintim faptul că liderul PSD și-a depus în cursul dimineții de sâmbătă, 5 octombrie, candidatura la prezidențiale. Aflându-se la Biroul Electoral Central, Ciolacu a precizat că „un plan pentru România poate fi realizat doar împărțind puterea”.

Fiind întrebat de unde își ia energia, prim-ministrul a dezvăluit că apelează la vitamine.

„Aici e o întrebare mai complicată, dar găsesc… vitamina D, aţi văzut că am oprit la farmacie, Tonotil, Magne B6… Asta e, sper că nu e reclamă. Aaa, şi am nou acuma, alea cu ginseng. De trei zile”, a declarat președintele Partidului Social Democrat, la momentul depunerii candidaturii, conform News.ro.

Românii își vor alege președintele la data de 24 noiembrie, când are loc primul tur. În cazul în care va fi necesar, al doilea tur ar urma să se desfășoare la data de 8 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News