„Așa cum ați văzut ieri, am avut ziua Z în combaterea infracționalității. Am executat 619 acțiuni, dintre care 489 de percheziții și 130 de descinderi”, a spus Marcel Vela.

„Așadar, există toleranță 0 față de infracționalitate. Precizez că MAI execută toate misiunile care țin de organizarea alegerilor și de tot ceea ce avem în competență cu privire la verificarea respectării măsurilor de securitate și siguranță sanitară”, a adăugat ministrul de Interne.

În urma activităților de ieri, au fost conduse la audieri 465 de persoane. Au fost reținute în arest, pentru 24 de ore, 98 de persoane și plasate sub control judiciar 27 de persoane. Au fost prinse și introduse în penitenciar 19 persoane care aveau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat de arestare preventivă sau mandate europene de arest

Marcel Vela:

Ministrul de Interne a mulțumit apoi „angajaților MAI pentru devotamentul și implicarea lor, procurorilor care au în atribuții aceste cazuri și instituțiilor partenere cu atribuții în acest domeniu”.

La final, Marcel Vela a spus: „Am un mesaj și pentru interlopi. Ca să nu mai spun că suntem cu ochii pe ei, o să le spun doar atât: rămâne cum am stabilit”

Urmărește-ne pe Google News