Zvonurile potrivit cărora comisarul rus pentru drepturile copilului și fondatorul rețelei de televiziune Tsargrad ar fi implicați într-o poveste de dragoste au apărut prima dată la finalul anului 2023, dar nu au existat dovezi în acest sens. Totul s-a lămurit, însă, la mijlocul lunii iulie, când au fost surprinși în timp ce se țineau de mână la o slujbă în Ekaterinburg.

Cine le-ar fi cântat la nuntă

Trei surse din cercul social al cuplului ar fi confirmat jurnaliştilor că nunta dintre Maria Lvova-Belova, care are 39 de ani, și Konstantin Malofeev, 50 de ani, a avut loc duminică, 8 septembrie, lângă Moscova. Potrivit canalului Telegram Baza, artiștii de muzică populară rusă Dima Bilan, Grigory Leps, Valeriya și Leonid Agutin au susținut reprezentații la eveniment.

 

Maria Lvova-Belova nu a confirmat public că este divorțată sau separată de Pavel Kogelman, un preot ortodox cu care s-a căsătorit în 2003. Cei doi au apărut frecvent în mass-media de propagandă din Rusia pentru a vorbi despre „valorile lor tradiționale”, despre credința lor și despre experiența ca părinți. Împreună au crescut 10 copii, cinci adoptați, cinci ai lor.

 

L-a numit pe Vladimir Putin „miracol al lui Dumnezeu”

Maria Lvova-Belova a fost acuzată de crime de război pentru presupusul ei rol în răpirea copiilor ucraineni și deportatea lor în Rusia, din zonele pe care armata rusă le-a ocupat în estul și sudul Ucrainei.

Maria Lvova-Belova, 39 de ani, la o întâlnire cu Vladimir Putin, la Kremlin, în mai 2024. Foto: Profimedia Images

Konstantin Malofeev, miliardar cu strânse legături cu Biserica Ortodoxă Rusă și magnat mass-media, se află sub sancțiunile SUA și UE, fiind acuzat de finanțarea separatiștilor din estul Ucrainei, de mai bine de un deceniu. El a spus despre Vladimir Putin ca este un „miracol al lui Dumnezeu”.

Konstantin Malofeev, fondatorul rețelei de televiziune Tsargradar. Foto: profimediaimages

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, ca răspuns la o solicitare a jurnaliștilor de a comenta informațiile despre nunta lui Malofeev și Lvova-Belova, a declarat: „Suntem cu greu autorizați să vorbim despre viața personală a Ombudsmanului nostru pentru Drepturile Copilului”. „În orice caz, îi dorim fericire”, a adăugat el, citat din TASS.

Urmărește-ne pe Google News