DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Doctorițele acuzate de omor în cazul deceselor de la Spitalul Pantelimon, eliberate din arestul preventiv

« Înapoi la articol

Comentarii (42)

AndreyRlz   •   21.08.2024, 01:57

Incredibil au fost eliberate cum laude, numai în România se poate asa ceva

Liviusport1969   •   20.08.2024, 22:00

Jiji…..intri cu bocancii-n sufragerie?! Eu n-as dori sa cobor nivelul discuției, dar genul tău de amenințare mă scârbește și mă duce cu gândul la vremuri de tristă amintire cu “noi suntem poporul proletar”…,Ai impresia ca-ti baga cineva mâna-n buzunar dacă nu vei mai găsi medici pi la noi?! Va forțează medicii să plătiți CASS, sau ce?! Cine dreac v-a băgat vouă-n cap ca din banii voștri plătiți medicii români?! Vai de țărișoara asta! Ia vezi cat CASS plătesc medicii?! Să fie clar pentru tot poporul și pentru Jiji: medicii si-au câștigat dreptul legal, în urma zecilor de ani de învățătură si pregătire profesională. SĂ REFUZE consultația pentru ORICARE pacient cronic. Tristețea pentru popor este ca medicii știu asta! Iar tragedia este ca dintre toți pacienții români, DOAR 2-5%!!! sunt cazuri urgente care să-i oblige pe medici prin lege sa efectueze consultația!!! Țineți minte acest procent: 5%!!!!. Gigi, tu chiar ai impresia ca s-a întâlnit hoțu’ cu primăvara la capu’ podului?!

Marus   •   20.08.2024, 21:46

Contribuția pentru sănătate este o excrocherie guvernamentală administrată de Ministerul finanțelor aduni bani pentru sănătate din munca celor care trudesc nu acelor care omoară oameni prin impasibilitate cu salarii de-ți sare basca ,ASTIA SUNT SOLDATII FIDELI AI PARTIDELOR DE LA CONDUCERE (câteva zeci de mii)este și normal că SISTEMUL CELĂLALT ASA ZIS JUDECATORESC PUTERE (și ăștia câteva mii și cu pensii extra banane)INTERDEPENDENTA in mecanismul GUVERNAMENTAL să de-a cu mucii in fasole vezi numeroase cazuri de hotărâri judecătorești care nu fac decât să întărească convingerile oamenilor despre CORUPTIE SI INTERESE MESCHINE.Asta nu mai este act medical ,act juridic totul este manareala pe fata. Vor să spună CIOCUL MIC NOI SUNTEM LA CONDUCERE TOT TIMPUL INDIFERENT DE VREMURI.ATI INTELES ?

linkus   •   20.08.2024, 21:16

Un circ ieftin ca între bugetari,in realitate sunt ca o mafie bine structurata,solidara cu membrii ei, dictatura bugetarilor merge brici in România,se apropie falimentul oricum.

GigiValabilul   •   20.08.2024, 20:59

Liviusport...poporul plătește CASS... grijă mare...ai derapaje...

hurricane   •   20.08.2024, 20:58

oare de ce mai avem legi daca dreptatea se judeca dupa cine urla mai tare, colegiul medicilor, anestezistilor a urlat mai tare '' sunt nevinovate ''

nobody   •   20.08.2024, 20:41

Felicitari, sistemul a mai castigat o partida. Astept cu nerabdare si ridicarea controlului judiciar la codlea & gasca, sa-si poata vizita oamenii rudele din strainatate... Romanasii, ca de obicei, au ramas de fraieri... nu mai e nimeni sa dea bani ca sa-i scoata in strada !

Liviusport1969   •   20.08.2024, 20:17

Cine mai dorește o rochiță?!

Narcisu   •   20.08.2024, 20:16

Noradrenalina în sfârșit și-a făcut efectul ,tot ce este posibil in mizeria asta de țară ..

V0lodimirZelenski   •   20.08.2024, 19:37

Comentariile voastre imi aduc aminte de ce legea talionului este una deficitara.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close