DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Doctorițele acuzate de omor în cazul deceselor de la Spitalul Pantelimon, eliberate din arestul preventiv

« Înapoi la articol

Comentarii (42)

Moshu   •   20.08.2024, 19:31

Dumnezeuleeee,nu se mai vede nimic pe site din cauza "spumelor" facute de sosocarii dezamagiti pentru ca,in sfarsit,o instanta a aplicat legea si a facut DREPTATE unor oameni nevinovati ! Spor la munca tovarasi !!

Ginny   •   20.08.2024, 19:10

Sunt dovedite ca principalele suspecte si totusi sunt eliberate si asa au scris iarasi o pagina a rusinii in justitia noastra romaneasca.

    Xyz2022   •   20.08.2024, 19:36

    Ginny   •  20.08.2024, 19:10

    Sunt dovedite ca principalele suspecte si totusi sunt eliberate si asa au scris iarasi o pagina a rusinii in justitia noastra romaneasca.

    Nu sunt dovedite. Sunt acuzate. Este o diferenta uriasa. Iar acuzatiile sunt extrem de neserioase, inclusuv asazisul raport medicolegal care a fost parca facut pe un colt de masa, la betie....

diss1958   •   20.08.2024, 18:57

Logic! Ce Romănia are justiție și nu știm noi? Plus că pe cei decedați nu îi mai aduce nimeni înapoi.Să le premieze pe doctorițe(???) iar Rafila să fie numit prim ministru în locul viitorului președinte, tovarășul Ciolacu.Trăiascâ RSR , trăiască PCR și secretarul său general tovarășul Iohanis.

ProU   •   20.08.2024, 18:55

Eu cred ca de maine vor fi din nou la munca. Este impardonabil ce se intampla si in justitie. Motivul eliberarii” doamnele doctor” niste monstri toti medicii. Speram sa soseasca si momentul cand vor da socoteala.

NATO55   •   20.08.2024, 18:53

Judecatorii au decis ca acuzele procurorilor sunt neintemeiate si ca cele doua doctorite sunt libere, fara nicio interdictie (cititi hotararea completa)! Pana azi, acuzele procurorilor le interpretati ca fiind deja dovedite! Rimau cu parerile voastre despre doctori! Azi ele sunt infirmate, desfiintate, de catre judecatori! Asta nu va mai place! Nu sunteti, dar va credeti singurii judecatori valabili! Nu le cunoasteti pe acuzate, nu stiti toate faptele, sunteti varza pe zonele medicale, dar sunteti cei mai in drept sa condamnati mai ceva ca judecatorii! Uitati-va in oglinda, ca despre voi e vorba!

ciobanudorin_2006   •   20.08.2024, 18:51

Pai cum sa le tina statul pe banii lor în arest.Asta ar fi culmea.Ce au făcut? Mai nimic ,au scurtat viata câtorva oameni.Parca ar fi fost lucruri nu suflete.Si uite asa scăpa basma curata.Oare știu jurământul lui Hipocrate ?... -Mă angajez solemn sẵ-mi consacru viaţa în slujba umanității; -Voi păstra profesorilor mei respectul şi recunoștinţa care le sunt datorate; -Voi exercita profesiunea cu conștiință și demnitate; - Sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră; -Voi păstra secretele încredinţate de pacienţi chiar și după decesul acestora; -Voi menţine prin toate mijloacele onoarea și nobila tradiție a profesiunii de medic; -Colegii mei vor fi frații mei; -Nu voi îngădui să se interpună între datoria mea și pacient consideraţii de naţionalitate rasă, religie, partid sau stare socială; -Voi păstra respectul deplin pentru viaţa umană de la începuturile sale chiar sub ameninţare nu voi utiliza cunoștinţele mele medicale contrar legilor umanităţii.....

Steve1   •   20.08.2024, 18:51

Seriios Terapia Intensiva nu e hotel. Lasati vrajeala , haideti sa va tratez la fel cum au tratat bolnavi doctoritele acestea cel mai mizerabil sistem de sanatate . Spaga sa fie si munca mediocra si salarii mari.

Marus   •   20.08.2024, 18:42

Rezultatul întruniri de aseară de la guvern ,la care semnalele transmise pe "canale" 1. să facă chipurile un audit în privința procedurilor privind cazul ATI Pantelimon, 2 dățile *** drumul acasă că râcâie ăștia până ajung sus la noi și este grav că vin alegerile care sunt o gluma proasta față de mizeria asta. Norocul sa ne păzească că SISTEMUL FUNCTINEAZA PERFECT NU ARE NEVOIE DE NORADRNALINA EL SE JOACA DOAR CU EA.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Liviusport1969   •   20.08.2024, 18:41

Ciuca după ce-a semnat contracte de zeci de miliarde de euro pentru armament a deschis *** și a trimis medicii la pușcărie pentru încălcarea jurământului lui Hipocrate?! Ce rătăcire!! Câtă *** pură!! Să confunzi jurământul lui Hipocrate cu Codul Oenal!! Îl vor vota și p-asta medicii. Aia din India!!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

HOPAHPO   •   20.08.2024, 18:30

Curtea de Apel si alfacut deja plinul si „Desființează încheierea atacată și rejudecând în fond, decide: respinge ca neîntemeiată propunerea de luare a măsurii arestării preventive.Este cea mai oneroasa functie a acestei Curti care imparte dreptatea cun a impartit moarte "doamna cu coasa " Cum se justifica mortile in acel spital al groazei , cum justificati lista cu mortii gasita in casa doctoritei , cum justificati convorbirile telefonice si marturia celor ce au avut curaj sa spuna ce se intampla in spital ? Nu mai suntem prostii si inapoiatii din anii 80 cand nu se spunea nimic si totul se baga sub pres.in cateva zile au decis ca acele doctorite nu au facut nimic si pot sa revina la locul de munca.Cati bolnavi vor murii de acum incolo ? Care a fost numarul de bolnavi morti dupa ce s a desoperit malpraxisul in acel spital .Sunteti siguri ca toate se vor rezolva cu lasarea in libertate a acelor medici.Care a fost motivul intentului de sinucid al medicului militar ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close