UPDATE. Câteva ore mai târziu, Godină a revenit cu o nouă postare, în care l-a ironizat ușor pe Liviu Dragnea.
„Mă întreb…în cazul în care șoferul acela va primi clasare sau achitare și va intra în rândul celor anchetați și apoi achitați, va deveni o victimă a statului paralel și se va afla în postura de a primi scuzele adresate de cineva cu ceva timp în urmă?”, a scris Godină.
Acesta a făcut o aluzie la declarația liderului PSD, Liviu Dragnea, care, în urmă cu o lună, după condamnarea în dosarul DGASPC Teleorman le cerea iertare „românilor din pușcării”.
„Miilor de români care stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi pe la DNA şi prin tribunale pe acelasi articol sovietic le cer iertare că s-a lungit atât de mult modificarea Codului penal. Poate nu o să mă ierte. Maniera de a avea o abordare procedural corectă s-a dovedit una greşită, pentru că în Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea procedurii normale, dezbateri, adoptare si promulgare”, spunea atunci Liviu Dragnea.
Cu toate că fusese oprit de mai multe echipaje de Poliție Rutieră, dar și de polițiștii de frontieră, șoferul a fost lăsat să circule mai departe, constatând că mașina era înmatriculată legal. Luni, polițiștii din Capitală i-au reținut permisul de conducere și numerele de înmatriculare șoferului cu numere anti-PSD.
„Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație. Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece”, a scris, pe Facebook, polițistul Marian Godină.
Numerele de înmatriculare ale unui român din Suedia au ajuns în centrul atenţiei, iar mulţi s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o glumă. Motivul? Acesta are numărul de înmatriculare „M&%^PSD”. Maşina a fost înmatriculată în Suedia, o ţară care permite proprietarilor de autoturisme să-şi personalizeze plăcuţele de înmatriculare. Conform legii suedeze, plăcuţa de înmatriculare personală poate avea orice combinaţie de text sau număr de până la şapte caractere dacă nu este deja utilizată. Costă 640 de euro pentru a obţine un număr personalizat.
Surse judiciare au declarat pentru Libertatea, că numărul de înmatriculare este unul provizoriu, luat pe o perioada limitată de timp și care poate fi folosit numai în țara în care a fost emis, respectiv în Suedia.
Citește și Lecția elenă. Catastrofa din Grecia s-ar putea repeta și în România. 15.000 de incendii de vegetație în țara noastră
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro