Previziunile sumbre pe care le-a făcut polițistul brașovean par că s-au adeverit. Academia de Poliție a publicat listele provizorii cu rezultatele candaților. Marian Godină figurează pe locul 60 cu o medie generală de 7,60.

La limba română, Godină a obținut nota 8,20, iar la istorie 7,90. Cele mai multe probleme l-au pus proba de limbă engleză, unde Marian Godină a luat nota 6,70. Media generală de 7,60 este mică, având în vedere că, anul  trecut, ultima medie de intrare la Academie a fost de 8,10.

Polițistul a publicat un mesaj pe Facebook imediat după aflarea rezultatelor.

„Văd că mulți au înțeles că dau vina pe alții pentru propriul eșec. Eu îmi asum în totalitate greșelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi mențin afirmația că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greșite, corectări, recorectări, pasări de vinovății etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că și anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admiși!” , a scris Marian Godină, pe pagina de Facebook.

Polițistul, devenit celebru datorită istorisirilor sale despre activitatea oamenilor legii, a criticat modul în care a fost organizat examenul de admitere.

„ Voi fi făcut prost și în toate felurile. Îmi asum asta și îmi asum că trebuia să iau note mai mari, dar voi dori să mă conving că m-am bătut de la egal la egal. Însă reprezentanții Academiei vor trebui să își asume ce au făcut și ceea ce nimeni nu a observat până acum, nici candidații în timpul examenului nu au observat. Sau poate unii au știut ce trebuie să observe.

Priviți extrem de atent întrebările de cauzalitate la istorie ale căror cerințe, deși identice sunt formulate diferit.

Astfel, la unele întrebări la varianta c) este scris așa:

„C. dacă primul enunț este adevărat iar al II-lea fals”

Iar la altele este scris așa:

„C. dacă primul enunț este adevărat iar al II-a este fals.”

Așa-i că nu a observat nimeni asta până acum?

Îmi amintesc că, nu demult, niște copii au fost eliminați din Bacalaureat pe motiv că au avut scrisuri diferite și s-a considerat ca fiind semne pentru corectori. Oare astea au fost tot niște semne?

Explicați-o pe asta, domnule rector! De ce această cerință nu e formulată identic? Bănuiesc că se scria cu copy-paste, nu era necesar a fi scrisă de fiecare dată.

Priviți cu mare atenție pozele, nu era ușor de observat asta.

Sper să se înțeleagă unde bat”, a povestit Godină, pe rețeaua de socializare.


Citește și EXCLUSIV. Violatorul în serie din Pantelimon a fost prins! I-a sunat telefonul victimei de faţă cu poliţiştii


 

 
 

Urmărește-ne pe Google News