Cadavrul înghesuit într-un troller aruncat pe marginea unui drum din comuna Pungești, județul Vaslui, a fost descoperit luni seara de un localnic. Oamenii au văzut geamantanul abandonat acolo încă de sâmbătă, dar au crezut că e doar un obiect aruncat de cineva la gunoi.

Principalii suspecți în cazul bărbatului ucis este un localnic din Pungești, Zoro Marian B., 32 de ani, și concubina sa, 27 de ani, care e din județul Buzău, scrie ziarul local Monitorul de Vaslui. Cei doi au dispărut din localitate chiar în noaptea în care s-a petrecut crima și după ce au transportat și abandonat trollerul cu victima pe drumul din marginea Pungeștiului.

Camerele de supraveghere din zonă i-au filmat pe cei doi când cărau valiza în care băgaseră trupul victimei și astfel au fost identificați și dați în urmărire. Victima e un bărbat care locuia în județul Bacău, într-o localitate de la granița cu județul Vaslui, și-i cunoștea pe presupușii săi ucigași. Se spune că ar fi fost coleg de penitenciar cu Zoro.

„În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost depistate în municipiul Braşov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungeşti, concubini, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Onceşti, judeţul Bacău”, a informat Poliţia Română.

Urmărește-ne pe Google News