El a postat pe Facebook, pe 7 septembrie, un clip video filmat cu telefonul mobil de unul dintre colegi într-o încăpere unde scrie „Serviciul Pentru Acțiuni Speciale Brașov”. Godină este chemat de o persoană: „Avem misiune! Hai, hai! Te-ai pregătit?”.

Cunoscutul polițist urcă treptele îmbrăcat în uniforma „mascaților” și intră în cameră, moment în care primește tortul care conținea două lumânări și vârsta lui, 38 de ani. Apoi, Godină se aliniază sub inscripția „Serviciul Pentru Acțiuni Speciale Brașov”, colegii îi cântă tradiționalul „La mulți ani” pentru ziua de naștere, stă câteva secunde, după care își dă jos cagula și suflă în lumânări.

În nici 30 de ore de la postarea pe Facebook, clipul a adunat 14.000 de aprecieri și 2.000 de comentarii.

„Mulțumesc tuturor pentru urări! P.S. Așa-i că-s mai chipeș cu cagulă?”, a scris Godină. „Ce-i drept, nu ești un bărbat frumos. Dar caracterul, inteligența și multe altele compensează. La Mulți Ani, ține-o tot așa”, i-a răspuns unul dintre prietenii virtuali.

Marian Godină este polițist din 2006. El a lucrat aproape 11 ani la Poliția Rutieră Brașov, iar din 2017 lucrează în Serviciul pentru Acțiuni Speciale, ai căror angajați au o meserie periculoasă, fiind chemați să intervină în situații riscante.

Urmărește-ne pe Google News