Doctorița Marina Gavril, 41 de ani, originară din Republica Moldova și care locuia cu soțul său într-un cartier rău famat din Brăila, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic pe 16 iulie, cu mai multe tăieturi în zona gâtului, dar trei au fost penetrante. 

Criminalul Maricel Mihai a fost prins de polițiști pe 20 iulie și a fost dus la audieri. Apoi, a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv.

Brăileanul și-a planificat crima folosind „un nivel de deghizare fără precedent” și „a mers oarecum în zig-zag ca modalitate de deplasare ca să păcălească Poliția”, au declarat luni, 22 iulie, surse din anchetă pentru Libertatea.

Deși nu există dovezi video ale crimei, leziunile suferite de victimă, gravitatea acestora, poziţionarea femeii, precum şi urmele biologice brun-roşcate identificate la faţa locului au permis aprecierea modalităţii de desfăşurare a atacului. Iar concluziile anchetatorilor sunt că bărbatul a comis crima în doar 33 de secunde din momentul în care a intrat în cabinetul medical.

Urmărește-ne pe Google News