DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marius Pieleanu a anunțat că pleacă de la SNSPA după scandalul de abuz sexual: „A fost greșeala mea. Lucrurile au escaladat”

« Înapoi la articol

Comentarii (17)

Bucuresteanul   •   04.08.2024, 07:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

sorin0209   •   02.08.2024, 12:32

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

sorin0209   •   02.08.2024, 12:29

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu   •   02.08.2024, 10:41

Mai draga,suntem clar pe terenul speculatiilor!Sunt de parere ca asemenea specimene de dascali trebuie eliminati din sistem si pedepsiti exemplar! Dar...dar,am o mica problema cu madam birchal! Parca este potential candidat la presedentie,nu ? Daca tot speculam,haideti sa ne intrebam daca nu cumva acuzatia despre Pieleanu este parte din strategia de"albire"a duamnei,dupa episodul cu"trabucul din autoturism",aparut cu ceva timp in urma !? A prins din zbor"evenimentu"cu Bulai si a gasit un cetatean mult mai cunoscut "epidermic" si a lansat si ea un"me too",ca-i la moda si victima intotdeauna-i simpatizata! Daca nu aducea vorba si de episodul cu filmuletul din masina,avea mai multa credibilitate,dar asa ...acum parca recunoaste ca ea era in film si ca Geoana era celalat personaj,desi la momentul ala nimeni nu a putu demonstra clar chestia asta!!Deci,doi iepurasi dintr-o lovitura : ea se albeste si-l "innegreste"pe contracandidatul Geoana !! Doar speculatii desigur!

BlueHack   •   02.08.2024, 09:36

Universitatea de neomarxism ar trebui desființată. Bineînțeles că știau. Și bineînțeles că abuzurile de acolo nu sunt singura problemă. Toate facultățile de acolo Sociologie, Științe Politice etc. dublează facultăți deja existente la universitate. Dacă te uiți la lucrările de specialitate publicate de profesorii de acolo, și la participarea la conferințe de specialitate, e jale. Au CV-uri la fel de subțiri ca Becali. În schimb, dacă tot nu fac învățământ în mod real, activitatea preferata, pe lângă hartuirile sexuale, e indoctrinarea woke. Sunt câteva familii, soț, soție și copil care au acaparat SNSPA. In plus, acolo predau sereiști ca George Maior și Florian Coldea. Singurele criterii la angajare au fost PCR. Pile, cunoștințe și relații. Competența nu contează.

Boro67   •   02.08.2024, 07:48

Tara in care Pielea nu și frații Tate nu vor păți nimic. Tara misoginiei și a traficului de femei și copii. Bravo, psd-pnl. Vom scăpa de voi în curând.

teleleu_ionel   •   02.08.2024, 00:08

Si cati mai sunt... Pe nenea Lucian Boia nu-l intreaba nimeni de sanatate? Ca la ce constiinta are si ala...

Tran   •   01.08.2024, 23:12

Politia te va gasi cand vei fi chemat sa dai cu subsemnatul.

Annah   •   01.08.2024, 22:38

Nu mai predai...te predai !!!...NU pleci,că ești pasibil cu pușcăria, dp ce îți irosești timpul la tv,că sa faci pe doctul,moralistul și edificatorul...fi-mi-ar sila de specimenele astea de se dau ce nu Sint,boșorogi cu placa-n pahar...

HOPAHPO   •   01.08.2024, 20:23

Lupul Pieleanu a anuntat ca pleaca de la SNSPA . Credea ca bucurestenii vor iesi in Piata Universitari si vor demonstra cu lacrimi in ochi sa nu plece .Cata nerusinare. Este ca un lup prins la oi, fuge putin, dar se intoarce sa vada daca mai poate intra in ocol sa mai manance o oaie .Se plange ca este supus unui linșaj mediatic .Dar tu ce linsaj ai facut cu fetele noastre ? Credeai ca pana mori o sa fi vazut ca un trimis a lui Dumnezeu,ca sa luminezi calea oamenilor .Esti josnic si nu recunosti ca atunci cand au aparut primele acuzatii cu magariile cere le faceai,ai apelat la politicienii pe care ii ajutai cu discursurile . Si asa s a facut intuneric in trecutul tau vicios .Apareai ca TV ca un print si faceai pronosticuri politice , dar erau doar minciuni . Despre Bulai zici "el este un tip absolut fabulos din punct de vedere ştiinţific.Poate stiintific,dar nu ca om . Un depredator si violator nu poate sa fie un tip fabulos . Viata voastra este o minciuna .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close