DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marius Pieleanu, vizat în trecut de Parchet în două dosare de proxenetism, după ce a mers cu taxiul la bordel. Sociologul: „Am intrat și am ieșit martor, ce Dumnezeu!”

« Înapoi la articol

Comentarii (27)

parpalache   •   08.08.2024, 14:30

Nu scapam noi așa ușor de „***” aștia!*** ala de Pieleanu-un„***” imbogațit cu milioane de euro din sondaje„aranjate- se plimba prin București cu Lamborghini!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

HOPAHPO   •   08.08.2024, 09:42

Nu avem nimic cu viata personala a lui Pieleanu si ma refer la comportarea in familie . Ceia ce ne doare este faptul ca , Pieleanu a confundat particularitea familiei cu cea in societate .Nu intrebam ce face in casa lui , intrebam de comportamentul deviat in societate . In toate aparitiile TV , se gudura ca un caiine cand isi vede stapanul si parea ca nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii miroase . Nu poti sa fi dual in viata , folosind o masca care nu iti apartine . Esti domn in aparitiile tale in TV si marlan in afara .El crede ca i se cuvine sa calce in picioare onoarea unor fete (femei ) , prin prisma pozitiei sale , dar nu isi poate reprimii instinctele animalice si de taur comunal . Multi i au luat apararea ( troli) , dar dupa ce ai mancat usturoiul nu mai poti sa negi imoraitatea si faptele comise . Fiecare isi asterne patul unde doarme , si daca nu sti sa l faci , noaptea vive cu cosmaruri .

flamingo   •   08.08.2024, 00:45

Martor în doua dosare de prostitutie ? Hmmm...cine știe câte studente o fi racolat si le-o fi obligat sa presteze prin bordelurile alea .Si noi îl acuzam ca e consumator de sushi. epidermic ..

Tran   •   07.08.2024, 22:35

Nu poate face un barbat ce vrea cand e profesor casatorit. E obligat sa se poarte decent in societate.

cataliin72   •   07.08.2024, 20:57

Eu daca as fi in locul lui Pieleanu l-as da in judecata pe autor ca din titlu se intelege ca rea suspect in dosar si nu un martor..In alta ordine observ ca e mai imoral ca profesor la SNSPA sa mergi la un bordel fie el si ilegal decat sa apari imbracat cu fusta si tocuri la o universitate..

ankadumitriu   •   07.08.2024, 13:52

Oricum, si asta si Bulai s-au facut de ras in toata tara, si cat au muncit ei pentru reputatia lor..toata viata.

teleleu_ionel   •   07.08.2024, 11:25

Una-i una, alta e alta. Articolul asta, nu stiu daca la modul involuntar, mai degraba ii este favorabil acestui individ. Problema lui este ca-si utiliza functia pentru a abuza de studente, pentru asta e cercetat. Nu ca in viata lui privata nu avea moralitatea unui preot catolic. Asta nu intereseaza pe nimeni.

theo_s   •   07.08.2024, 11:22

Hadeti, ca lucrurile sunt clare, omul mergea la bordel ca sa fie martor la relatiile intime intretinute de altii cu prestatoarele. A? E clar, nu? Omul are inclinatii de martor. Si la restaurant cand merge, tot asa, ca martor cum mananca altii. F. tare. Problema nu e asta. Problema e ca a ajuns o institutie de represiune, aia care a fost "bratul inarmat" al PCR, sa controleze partidele politice, o parte din Justitie, mare parte din presa, invatamantul superior. Dl. MP este un simptom. Intr-o tara normala, omul nu ar fi ajuns conferentiar niciodata. Daca-l duci maine sa dea un test (in lb. romana, ca traduce GPT4), pt. un post de universitar la ultima univ. din SUA, il pica. Lucrari stiintifice? "Ha, ha, ha". Caci Regula nr. 1 este: Intr-un sistem controlat de noi (secu), nu conteaza competenta, calitatea profesionala, ci apartenenta la structura. De-asta e plin de impostori si falsi specialisti. Progres cu "elita" asta: cand o zbura porcul.

adriann_   •   07.08.2024, 11:19

In loc sa se ramana la subiect si sa se caute posibili martori, victime samd pe acuzatia de hartuire sexuala, se publica o "servita" (date nepublice dintr-un dosar de proxenetism cu "Pieleanu client la bordel") . Rezultatul e ca Pieleanu se victimizeaza justificat pe acest aspect iar cazul "la zi" e aruncat in derizoriu. Maine lumea o sa intrebe in bataie de joc daca nu apar "dezvaluiri" cu vreo amenda de circulatie luata de Pieleanu prin 1991...

Octavian41   •   07.08.2024, 10:39

O fi fost omu' să se descarce, aia e, e și el bărbat nu? Bine că, încă îl mai ajută fizicul 😉

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close