DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marius Pieleanu, vizat în trecut de Parchet în două dosare de proxenetism, după ce a mers cu taxiul la bordel. Sociologul: „Am intrat și am ieșit martor, ce Dumnezeu!”

« Înapoi la articol

Comentarii (27)

Ioana123456   •   07.08.2024, 10:33

Răspunsul a fost unul extrem de implicit:a intrat si a iesit martor, nu a fost nicio abatere de la lege, asadar de ce este atat de relevant subiectul? Functionarii publici nu pot avea si viata personala? Chiar toata viata lui trebuie facuta publica si calcata in picioare? In ceea ce priveste motivul pentru care a izbucnit acest scandal. anume ca au fost trimite acele mesale doamnei Ana.. mi se pare totul extrem de pueril, daca acele mesaje sunt hartuire sexuala inseamna ca 80% din populatia femeilor dib lume a fost la un moment dat hartuita sexual..😆 este absurd.. in rest.. acele stidente, foste studente care au favut ravagii in presa nu cred ca exista, simplu, daca existau erau deja plangeri facute la politie ca in cazul Bulai. S-a urmarit defaimarea publica a lui Marius Pieleanu si distrugerea unei cariere cladite in zeci de ani prin munca. S-au rezolvat toate problemele acestei tari??

corectorul   •   07.08.2024, 10:29

Mda, acuz orice fapta de hartuire in mediul academic si nu numai. Dar acest articol este per se o forma de hartuire la adresa lui Pieleanu, in conditiile in care nu are legatura cu faptele de hartuire sexuala de care este acuzat in prezent, fiind vorba despre o situatie din trecutul sau f indepartat in care a avut o calitate de martor intr-un dosar de cercetare penala (iar aceasta situatie nu l incrimina si nici nu atragea masuri etice). Deci, un articol abuziv din partea acestui ziar.

    teleleu_ionel   •   07.08.2024, 11:26

    corectorul   •  07.08.2024, 10:29

    Mda, acuz orice fapta de hartuire in mediul academic si nu numai. Dar acest articol este per se o forma de hartuire la adresa lui Pieleanu, in conditiile in care nu are legatura cu faptele de hartuire sexuala de care este acuzat in prezent, fiind vorba despre o situatie din trecutul sau f indepartat in care a avut o calitate de martor intr-un dosar de cercetare penala (iar aceasta situatie nu l incrimina si nici nu atragea masuri etice). Deci, un articol abuziv din partea acestui ziar.

    Exact. Mai degraba ii face un serviciu acestui individ. Se vede si din comentariile oamenilor.

tomitan   •   07.08.2024, 10:23

1.Domn reporter, ce face omul in privat este treaba lui personală.Scria in contractul de muncă al lui Pieleanu cu SNSPA , ca nu are voie sa bea ,sa fumeze si sa mearga la femei in timpul lui liber si privat? Poate asa o fi la voi la Ringier. 2.Pieleanu trebuie sa raspunda strict ptr faptele sale , ptr hartuire sexuală asa cum este acuzat in acest moment.Se aduc dovezi , se demonstreaza ca este vinovat , atunci sa fie condamnat conform legilor in vigoare( legi facute de meetoo istele comasate Raluca & Ana, membre ale parlamentului) 3.Daca tot ai amintit de bordel si de Marta,Blejnar este la puscarie?Dar Ellan? Trebuie sa contactam Hamasul sa-l aduva fedeleș in Romania ptr ca SRI ul nu este capabil? Ce facem cu securistul Petrov care la girat pe Blejnar la pachet cu Marta&Co. PS.Nu-i tin apararea lui Pieleanu ptr ca nu merita,dar nu-l putem condamna sau acuza ptr ca a fost martor nici macar inculpat n-a fost.

mariaene   •   07.08.2024, 10:06

Ni se spune ca Marius Pieleanu a fost martor intr-un dosar de proxenetism pentru a sugera ca ar fi fost si suspect. Asa, si? De cand a fi martor intr-un dosar reprezinta un delict? Singurul scop e ca prin asociere cu acest subiect delicat, cititorul sa il vada intr-o lumina negativa. Ati auzit de prezumtia de nevinovatie? Degeaba, pentru ca ceea ce pateste Marius Pieleanu reprezinta o grava incalcare a drepturilor omului. Constat ca majoritatea nu isi da seama ca e o poveste orchestrata de mult, la care s-a lucrat intens si de care multi oameni politici se folosesc. In scandalul in care este implicat s-a folosit tehnica transferului de imagine de la o persoana catre alta persoana - s-a plecat de la un caz insotit de probe (Bulai), care a fost apoi asociat cu un altul bazat doar pe marturii si zvonuri. Se regasesc in media multe alte articole care, in acelasi mod, ataca in mod direct tinta acestui scandal mediatic, țintă care detine cea mai cunoscuta firma de sondaje la ora actuala.

mariaene   •   07.08.2024, 09:55

Un articol scris cu scopul de a denigra imaginea unei persoane publice prin manipulare si distorsionarea adevarului, pentru a servi unor interese politice. Iata cum putem distruge imaginea, demnitatea, integritatea si cariera unui om nu cu dovezi si fapte, ci doar cu ajutorul presei: Scriem articole si marturii anonime, ne folosim de un alt caz, bazat pe dovezi, pentru a putea face transferul de imagine prin asociere, cautam in trecut orice informatie care sa portretizeze tinta vizata in felul in care dorim noi, si servim povestea! Ce daca nu exista sesizari sau probe concrete? Sa dezbati intamplari care s-au petrecut in urma cu multi ani si care nu au nicio relevanta pentru subiectul actual dezbatut, indica disperarea de a portretiza un om in modul dorit, in lipsa dovezilor.

Stan52   •   07.08.2024, 09:43

Ce tupeu și obrăznicie în acest mizerabil de om, numit Pieleanu. Nu are ce căuta în nicio universitate, trebuie desfăcut contractul de muncă imediat. *** psd-ist, fără bun simț.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Franc   •   07.08.2024, 09:36

Ei bine, M.A82, interesul tau pentru acest articol este justificat, chiar dacă îți pui întrebări fără sens. Pieleanu este dovada vie a oportunismului, fățărniciei, imoralității și jivinismului care dospește încă pe meleagurile noastre. De ce să nu știm cu toții cine ne servește "adevăruri" pe sticlă, cine ne oferă "exit poll-uri", cine ne educă copiii? Acest personaj merită cu prisosință să fie perpelit de presă, chiar și după 10 ani, fiindcă până acum nu ne-a oferit posibilitatea să alegem.

1_stm   •   07.08.2024, 09:07

Deci autoritatile stiu ca exista bordeluri! Vaaaai, ce descoperire! Daca stiti si mai stiti si ca nu le puteti inchide pe toate, nu mai bine le legalizati? Macar asa au si fetele alea parte de protectie si ingrijire medicala.

nasty1   •   07.08.2024, 09:01

Astia sunt "marii" analisti TV (Pieleanu, Bulai, dar si altii ca ei), astia sunt "marii" profesori SNSPA: niste neica-nimeni, fara morala, fara principii, lacomi, abonati la banul public, cu proptele politice de la PSD (si PNL). Imi adun aminte cum spunea Pieleanu din studiourile TV, solemn, fara ezitare, in campania electorala de acum doua luni, ca pentru a evita pericolul extremismului, "suntem condamnati sa votam PSD si PNL"! :))) Uita sa spuna ca tot de la PSD si PNL isi incaseaza banii...

M.A82   •   07.08.2024, 08:32

Citesc cu interes acest articol si nu inteleg de ce “presa libera” cauta articole de peste 10 ani. Daca era ceva de actualitate intelegeam, dar sa faci un articol cu chestii atata de vechi. Probabil ca este un articol platit.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close