„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata, pentru Observator.tv.

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri.

„Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a precizat tânăra bătută de iubit

„Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap”, a povestit tânăra.

După ce iubitul ei a ieşit din bloc, fata s-a dus direct la Poliţie. „Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia”, a  mai spus aceasta.

Citește și

VIDEO / Portret de țară. Copiii români își doresc jucării și milă pentru animalele străzii, tinerii vor dreptate și condiții să rămână în țară, vârstnicii vor sănătate și nepoții aproape

Urmărește-ne pe Google News