DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Mărturia timișorencei terorizate de vecini pentru că a refuzat să-și vândă locuința: „Am făcut zeci de sesizări. Nu s-a luat nicio măsură”

« Înapoi la articol

Comentarii (45)

Daniel_DNL   •   29.05.2024, 07:52

Fritz intervine doar inainte de alegeri, ca e campanie electorală...apoi uita toți

Mariusss   •   29.05.2024, 07:34

Incidentul a fost pe 17 Mai iar politia l-a retinut ieri pe respectivul pentru ca imaginile au fost facute publice, altfel nu se intampla nimic. Cred ca este si vina noastra pentru ca stam nepasatori asta le permite sa faca ce vor, ma refer la institutii.

Razz1379   •   29.05.2024, 07:24

Este absolut trist ca dupa 24-25 ani de la "Revolutie" oameni absolut objecti ai societatii pot face asemenea lucruri. Am parasit Romania acum 23 ani din cauze similare si mi se pare incredibil ca nimic din valul de "libertate" cumparata nu s-a schimbat. Nu indraznesc sa le spun copiilor mei ca asta e tara din care parintele lor se trage. Ca sunt urmasi al unui popor brav ce se "trage" din Matei Corvin, Stefan si Mircea...imi plang ochii cand realizez ca ne pierdem identitatea, omenia si bunul simt. Este jenant ce se intampla inca dupa ani in care am "fugit" pentru o viata libera si fara coruptie. Este de ne-imaginat ca autoritatile inca inchid ochii la asemenea fapte dar dau agenda lui Belodedici care a facut ceva pentru tara asta. Tatal meu mi-a spus cand am crescut ca suntem un popor blestemat si nu am vrut sa cred...cred ca batranul avea dreptate. Imi vine greu sa cred la varsta mea ca ceva se mai poate rezolva. Love you Romania!....

Abiatar   •   29.05.2024, 07:02

Astiti trebuie *** impreuna cu toata politia

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

Meila   •   29.05.2024, 06:39

Cei hartuiti sa aibe drepturi la banii, pentru hartuire, să plătească sute de mii de euro pentru că își terorizeaza vecini .

gavrildragan   •   29.05.2024, 06:25

Dacă ar fi singurul caz Timișoara,la Șimleu au ocupat stradă cu stradă folosind aceleași metode tot sub oblăduirea dreptei!

Meila   •   29.05.2024, 05:49

Cum să facă poliția ceva ,cind nici procurori nici judecători nu fac nimic, a ajuns Timișoara oraș al romilor, cu ajutorul organelor care trebuia să îl apere .

natcoracing   •   29.05.2024, 05:43

Felicitări Stimată Doamnă, Dumnezeu să vă dea putere în continuare!

natcoracing   •   29.05.2024, 05:37

Fosta conducere a primăriei Timișoara, din anii 90-2000, în frunte cu Miut, Ciuhandu și alții (sa le dea Bunul Dumnezeu pe masură), au fost printre ce ce au permis degradarea patrimoniului Timișoarei în stadiul în care a ajuns...e plin internetul de povestirile tragice ale timisorenilor...o simpla căutare pe Google...miut, ciuhandu... https://www.google.com/amp/s/www.opiniatimisoarei.ro/exclusiv-pe-cate-case-au-pus-mana-clanurile-de-***-din-timisoara-vezi-cate-proprietati-au-familiile-bogate-de-romi-in-mica-viena-carpaci-are-144-de-proprietati-foto/06/11/2013/amp

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gion   •   29.05.2024, 02:35

Sa știe de o viață că cârpaci mituiește toate instituțiile din Timișoara și nu ii mai vede nimeni. Au loat jumate din oraș cu japca in ce țară trăim oameni buni , că dacă făcea un om de rând ce a făcut individu ăla și se vede clar pe camera video pai îi dădeau 10 ani dacă erea un om amărât . Dar în cazul individului ăluia nu se lo nici o măsură , exact că în cazul copii lu Sidonia cu crimă făcură 3 luni și ieșiră afară . DECI DOVADA MAI CLARA CA ASTA CA JUSTIȚIA ROMÂNĂ ESTE CORUPTĂ NU EXISTĂ. deci daca un amărât fură o pâine îi dă 5 ani . Și pe indivizi astea nu îi vede nimeni, doamna ministru Alina Gheorghiu acuma nu mai ieșiți la televizor .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close